خواص هلو

مطلب را به اشتراک بگذارید

خواص هلو

هلو و شلیل مانند بسیاری از میوه‌های دیگر دارای فیبر غذایی و فاقد چربی هستند و علی رغم طعم شیرین، انرژی آن‌ها پائین است، بنابراین برای افرادی که در معرض خطر اضافه وزن و چاقی هستند مناسب است.
وجود پتاسیم کافی در رژیم غذایی روزانه، علاوه بر سلامت قلب به کنترل فشار خون بالا هم کمک می‌کند. مصرف شلیل یا هلوی تازه و برگه خشک شده آن به علت داشتن مقدار مناسب پتاسیم به پیشگیری از فشارخون بالا کمک می‌کند.
این میوه به خاطر داشتن مقادیر قابل توجهی از رنگدانه بتا کاروتن می‌توانند درصدی از ویتامین (آ) مورد نیاز بدن را تأمین کنند. بتاکاروتن یک نوع رنگدانه گیاهی است که در کبد انسان به ویتامین (آ) تبدیل می‌شود.
وجود آنتی اکسیدان‌ها، رنگدانه‌های گیاهی، ویتامین ث و ترکیبات دیگر در انواع هلو و شلیل سبب شده است که مصرف این میوه‌ها نقش مهمی در پیشگیری از بروز برخی بیماریهای مزمن مانند اختلالات قلب و عروق و یا سرطان داشته باشند. یک عدد هلو حدود ۸درصد نیاز روزانه به فیبر را در بزرگسالان تأمین کرده و به پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی کمک می‌کند.
یکی از اولین نشانه‌های کمبود ویتامین ث در بدن، خونریزی لثه‌ها است.
شلیل و هلوی تازه منبع خوبی از ویتامین ث هستند و مصرف روزانه این میوه‌ها به صورت خام و تازه می‌تواند با تأمین ویتامین ث به سلامت لثه‌ها کمک کند.
گروه خون و هلو : مصرف آن برای  دارندگان تمامی گروه های خونی مفید می باشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *