خواص دوغ شتر

مطلب را به اشتراک بگذارید

دوغ شتر برای درمان آب آوردن مفاصل، یرقان، بیماری های طحال، سل، ترمیم زخم ها، تنگی نفس یا آسم، کم خونی  و بواسیر بسیار مفید است و دارای خاصیت لاغرکنندگی بوده و یک غذای رژیمی است.

دوغ شتر انرژی‌زا و لاغر کننده بوده و باعث درمان دیابت بواسطه وجود انسولین می شود و کمک به درمان آسم و تنگی نفس، افزایش تراکم استخوان می نماید. 
پروتئین های دوغ شتردارای ترکیباتی هستند که تامین کننده عناصر مغذی حیاتی، ترکیبات ایمونولوژیک و ترکیبات فعال بیولوژی می باشند. 

برخی از خواص دیگر دوغ شتر عبارت است از:

۱- طبیعت گرم دارد و خاصیت ضد میکروبی و دارویی طبیعی دارد. 
۲- دارای  چربی غیر اشباع بامولکولهای ریز و جذب بهتر در بدن است.
۳- دارای کلسیم و منیزیم بسیار بالا است.
۴- خاصیت ضد سرطانی دارد.
۵- ضد یبوست و بیماریهای مربوط به روده است.
۶- حاوی لاکتوز طبیعی و پایین و ضد آلرژیک می باشد.
۷- مفید برای تنظیم قند خون است.
۸- رفع کننده گرفتگی کبد است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *