خواص دارابی

مطلب را به اشتراک بگذارید

خواص دارابی

 دارابی میوه‌ای از خانواده مرکبات با پوست زردرنگ و مزه ترش مایل به تلخی است و ویتامین‌ها و ریزمغذی‌های مختلف به ویژه ویتامین ث را دارا می باشد.   کاهش کلسترول، کمک به متابولیسم بدن برای سوزاندن چربی‌های اضافی، جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه و اثر بازدارنده در سرطان پروستات و روده بزرگ با توجه به خصوصیات آنتی‌اکسیدانی قوی ، از خواص این میوه است.
 دارابی در درمان کم اشتهایی، اختلالات مفصلی و عفونت‌های ریوی، تشنج، بندآمدن ادرار، سوءهاضمه، سرماخوردگی و زخم‌های عفونی، کمبود قند و مواد حیاتی، خارش، بواسیر و خونریزی آن نیز موثر است.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *