تست فرانسوی با سیب

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :

سیب متوسط ……………………….. ۲ عدد
تخم مرغ …………………………… ۴ عدد
شیر …………………………………. ۳۶۰ گرم
نان تست …………………………… ۴ برش
شکر دانه ریز ……………………….. ½ پیمانه

دارچین ……………………………… ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه :

۱٫ کف یک تابه به قطر ۲۰ سانتیمتر را با اسپری روغن زیتون کمی چرب می‌کنیم.

۲٫ برش نان تست را کف آن می‌چینیم.

۳٫ در یک کاسه، تخم‌مرغ‌ها را به همراه شیر و ¼ پیمانه شکر می‌ریزیم و آن‌ها را با هم مخلوط می‌کنیم.

۴٫ نیمی از این مخلوط را روی نان‌ها می‌ریزیم.

۵٫ سیب‌ها را پوست کنده و آن را خرد می‌کنیم. سیب‌های خرد شده را به صورت یک لایه روی نان‌ها می‌ریزیم.

۶٫ بقیه مخلوط تخم‌مرغ را روی سیب‌ها می‌ریزیم.

۷٫ ¼ پیمانه باقیمانده شکر را به همراه دارچین روی سطح سیب‌ها و تخم‌مرغ به طور یکنواخت پخش می‌کنیم.

۸٫ پس از اینکه تخم‌مرغ‌ها کاملاً  گرفتند، تست فرانسوی یا همان فرنچ تست سیب آماده سرو است. در صروتی که بخواهید بعداً آن را میل کنید می‌توانید این تست‌ها را در پلاستیک گذاشته و در فریزر نگهداری نمایید.

نکته: مصرف سیب برای هر ۴ گروه خونی OABAB  مناسب می باشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *