مواد مورد نیاز:
- نصف فنجان پرک چاودار
- ۴ فنجان شیر
- نصف فنجان جو دو سر
- ۴ قاشق چایخوری عسل
- یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
- نصف فنجان بادام پوست کنده
- ۲ فنجان بلوبری
طرز تهیه:
ابتدا شیر را در یک قابلمه بجوشانید. پرک چاودار و جو دو سر را به آن اضافه کنید. سپس حرارت را کم کنید و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا حالت خامه ای به خود بگیرد.
مخلوط را از روی شعله بردارید و عسل، عصاره وانیل، بادام و بلوبری ها را به آن اضافه کنید. اکنون بلغور شما آماده سرو است. نوش جان!