بلغور جو دوسر با بادام و پرک چاودار

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد مورد نیاز:

  • نصف فنجان پرک چاودار
  • ۴ فنجان شیر
  • نصف فنجان جو دو سر
  • ۴ قاشق چایخوری عسل
  • یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • نصف فنجان بادام پوست کنده
  • ۲ فنجان بلوبری

طرز تهیه:

ابتدا شیر را در یک قابلمه بجوشانید. پرک چاودار و جو دو سر را به آن اضافه کنید. سپس حرارت را کم کنید و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا حالت خامه ای به خود بگیرد. 

مخلوط را از روی شعله بردارید و عسل، عصاره وانیل، بادام و بلوبری ها را به آن اضافه کنید. اکنون بلغور شما آماده سرو است. نوش جان!

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *