اسموتی هندوانه و شیر

مطلب را به اشتراک بگذارید

اسموتی هندوانه و شیر

 
مواد لازم :

هندوانه خرد شده…………………………. نصف ۱ عدد کوچک
شیر…………………………………………. ۱ لیتر
شکر قهوه ای………………………………. ۵۰ گرم
هل…………………………………………… ۴ عدد
یخ…………………………………………….. ۴ عدد
طرز تهیه :
ابتدا هندوانه ها را درون مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط کنید سپس درون یخچال بگذارید.
درون ظرفی شیر را ریخته و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. سپس شکر قهوه ای و هل را به آن اضافه کنید و بگذارید تا غلیظ شود. سپس از روی حرارت بر داشته و به مدت نیم ساعت بگذارید تا خنک شود.
پس از اینکه خنک شد ، آب هندوانه و یخ ها را درون مخلوط کن ریخته و با شیر مخلوط کنید. نوش جان
دارندگان گروه های خونی A و O می توانند به جای شیر از شیر سویا استفاده نمایند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *