کیک نارگیلی با کینوا

کیک نارگیلی با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه کیک نارگیلی با کینوا

مواد لازم:

• ۲ فنجان کینوا پخته شده
• یک سوم فنجان شیر یا شیر سویا
• ۴ عدد تخم مرغ
• نصف فنجان کره ذوب شده
• یک چهارم فنجان روغن نارگیل
• یک فنجان شکر قهوه ای
• یک فنجان نارگیل تکه تکه شده (یا نارگیل به صورت پودر شده)
• نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
• یک و نیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
• نصف قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه:

ابتدا فر را تا دمای ۳۵۰ درجه گرم کنید سپس کینوا، شیر، تخم مرغ، کره و روغن نارگیل را داخل میکسر ریخته و خوب مخلوط کنید تا یک دست شود.
در یک کاسه تکه های نارگیل، شکر قهوه ای، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید، سپس ترکیب مایع به دست آمده در مرحله اول را با ترکیب دوم مخلوط کنید.
در یک سینی مخصوص فر کاغذ روغنی پهن کرده و سطح آن را کمی چرب کنید. روی کاغذ را با پودر نارگیل پوشانده سپس خمیر تهیه شده را روی آن بریزید سپس داخل فر قرار دهید.
بعد از ۴۰ دقیقه کیک را از فر خارج کرده و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید خنک شود.بعد از خنک شدن کیک را بریده و می توانید با کمی عسل روی سطح آن سرو کنید.

نوش جان!

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *