خواص نارگیل

مطلب را به اشتراک بگذارید

خواص نارگیل

میوه نارگیل کروی شکل است که قسمت خارجی آن ضخیم و سفت و متشکل از الیاف نباتی و داخل آن نیز صاف و سخت می باشد . در قاعده نارگیل سه سوراخ دیده می شود که چشم های نارگیل نامیده می شود . برای استفاده از مایع داخل نارگیل که شیر نارگیل نامیده می شود این سوراخها را باید با جسم نوک تیزی باز کرد و مایع درون آنرا بیرون آورد . سپس با چکش آنرا بشکنید و از گوشت داخل آن استفاده کنید . البته می توانید بعد از بیرون کشیدن شیر ، نارگیل را در داخل فر در درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت بمدت نیمساعت قرار دهید تا نارگیل خود را بشکند .
برای خرید نارگیل همیشه میوه ای را انتخاب کنید که سنگین باشد ضمنا آنرا تکان دهید که صدای شیر داخل آنرا بشنوئید زیرا نارگیل اگر بدون شیر باشد حتما کهنه است و یا اینکه شیرش بیرون آمده و هوا کشیده و خراب شده است .
خواص داروئی :
گوشت سفید نارگیل از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است و شیر نارگیل کمی گرم و مرطوب است .
۱)نارگیل بدلیل داشتن چربی زیاد و مواد مغذی چاق کننده است.
۲)حرارت داخلی بدن را افزایش می دهد .
۳)برای خوشبو کردن دهان مفید است.
۴)ضعف کبد را درمان می کند .
۵)برای برطرف کردن بواسیر مفید است.
۶)ادرار را زیاد می کند .
۷)درد مثانه را رفع می کند.
۸)زخم های بدن را مداوا می کند .
۹)کرم معده و روده ، مخصوصا کرم کدو را از بین می برد .
۱۰)برای تقویت دستگاه هاضمه مفید است.
۱۱)ریشه درخت نارگیل ضد تب و ادرار آور است .
۱۲)ریشه درخت نارگیل برای ناراحتی های کبدی مانند یرقان مفید است.
۱۳)دم کرده ریشه درخت نارگیل برای معالجه اسهال خونی مفید است.
۱۴)برای دفع سنگ کلیه شیر نارگیل را با برگ سنا مخلوط کرده و بنوشید .
خواص شیر نارگیل
۱-شیر نارگیل هم ملین و هم ضد اسهال است .
۲-برای رفع اسهال خونی مفید است.
۳-برای برطرف کردن آب آوردگی بدن از شیر نارگیل استفاده کنید .
۴-شیر نارگیل ضد سم است .
۵-برای پائین آوردن تب مفید است.
۶-برای معالجه بیماریهای پوستی مفید است .
خواص روغن گوشت نارگیل
روغن نارگیل از تقطیر گوشت سفید نارگیل بدست می آید .
۱-برای معالجه بیماریهای پوستی بکار می رود.
۲-حافظه و هوش را تقویت می کند .
۳-درد مثانه را رفع می کند .
۴-کرم کدو و کرمهای دیگر روده را دفع می کند.
۵-در درمان کمر درد موثر است.
۶-معالج بواسیر است.
۷-محرک نیروی جنسی است .
مضرات :
•    نارگیل دیر هضم است و در بدن خلط تولید می کند بنابراین بهتر است با شکر خورده شود .
•    روغن نارگیل جزء روغن های اشباع و مضر می باشد.
•    نارگیل برای هر چهار گروه خونی O,A,B,AB مضر می باشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *