تخم مرغ و کلسترول

مطلب را به اشتراک بگذارید

تخم مرغ و کلسترول

بسیاری از مردم از ترس از کلسترول های غذایی رنج می برند. با این حال، تحقیقات بیش از ۴۰ سال نشان داده اند که بزرگسالان سالم می توانند از تخم مرغ لذت ببرند بدون اینکه خطر ابتلا به بیماری قلبی در آن ها به طور قابل توجهی تحت تأثیر قرار بگیرد. در واقع، تحقیقات نشان داده است که احتمالاً چربی اشباع شده باعث افزایش کلسترول خون نسبت به کلسترول غذایی می شود. بر طبق اطلاعات مربوط به تغذیه وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA)، تخم مرغ در مقایسه با تحقیقات ثبت شده قبلی کلسترول پایینی دارد.

USDA به تازگی ترکیب مواد مغذی تخم مرغ های استاندارد را بررسی کرده و نتایج نشان می دهد مقدار متوسط ​​کلسترول در یک تخم مرغ بزرگ ۱۸۵ میلی گرم است که از ۲۱۵ میلی گرم ثبت شده در تحقیقات قبلی، ۱۴ درصد کاهش یافته است. تجزیه و تحلیل همچنین نشان داد که تخم مرغ های بزرگ حاوی ۴۱ واحد ویتامین D هستند که ۶۴ درصد بیشتر نسبت به قبل نشان داده است.

مصرف یک تخم مرغ در روز می تواند در دستورالعمل های غذایی روزانه قرار بگیرد، به ویژه اگر مردم در طول روز غذاهای کم کلسترول مصرف می کنند. اگر شما در مورد کلسترول رژیم غذایی نگران هستید، می توانید یک تخم مرغ کامل به همراه دو سفیده تخم مرغ برای شروع روز استفاده کنید. تقریباً نیمی از پروتئین و بیشتر ویتامین ها و مواد معدنی در زرده وجود دارد، بنابراین می توانید زرده را به طور مداوم مصرف نکنید!

چندین سازمان ارتقا سلامت بین المللی از جمله Health Canada، بنیاد قلب و سکته کانادا، بنیاد قلب استرالیا و بنیاد قلب ایرلند، تخم مرغ را به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم به شمار می آورند و به این نتیجه رسیده اند که نقش مهمی در تغذیه دارد.

تخم مرغ برای کلسترول خون خوب است یا بد

تخم مرغ حاوی کلسترول بالا است، اما اثر مصرف تخم مرغ بر کلسترول خون در مقایسه با اثر چربی های ترانس و چربی های اشباع شده بسیار کم است. اکثر افراد سالم می توانند تا هفت عدد تخم مرغ در هفته بدون افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی مصرف کنند.

برخی مطالعات نشان داده اند که مصرف این میزان تخم مرغ ممکن است در برخی موارد از سکته مغزی نیز جلوگیری کند. اما این داستان ممکن است برای افراد مبتلا به دیابت متفاوت باشد. در این جمعیت رو به رشد، برخی تحقیقات نشان می دهد که هفت تخم مرغ در هفته به میزان قابل توجهی خطر ابتلا به بیماری های قلبی را در افراد بیمار افزایش می دهد.

مطالعات دیگر نشان داده اند که مصرف تخم مرغ بر عوامل خطر بیماری قلبی تأثیر نمی گذارد. تحقیقات بیشتری برای اثبات ارتباط مصرف تخم مرغ و بیماری های قلبی در افراد مبتلا به دیابت ضروری است. طبق گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده، یک تخم مرغ بزرگ در حدود ۱۸۶ میلی گرم کلسترول دارد که تمام آن در زرده یافت می شود. اگر تخم مرغ را دوست دارید اما کلسترول اضافی نمی خواهید دریافت کنید، از سفیده تخم مرغ بیشتر و از زرده کمتر استفاده کنید. سفیده تخم مرغ حاوی کلسترول نیست. شما همچنین می توانید از جایگزین های تخم مرغ بدون کلسترول استفاده کنید که با سفیده تخم مرغ ساخته شده اند.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *