بدن به چه مقدار پروتئین نیاز دارد؟

بدن به چه مقدار پروتئین نیاز دارد؟

مطلب را به اشتراک بگذارید

پروتئین بخش مهمی از یک رژیم سالم است. موجب ترمیم و محافظت از بخش های مختلف بدن، از جمله پوست، استخوان ها، چشم و از همه مهمتر ماهیچه ها می شود. همچنین موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. مصرف ببش از حد پروتئین برای سلامت مناسب نیست، بلکه باید به مقدار لازم از آن استفاده کرد.
پروتئین موجب احساس سیری می شود و در نتیجه بدن کمتر طالب مواد قندی می شود.پروتئین در موادی مانند گوشت، تخم مرغ، غلاتی مانند جو دوسر، ماهی، توفو، و… یافت می شود.
توصیه می شود که روز خود را با صبحانه ای سرشار از پروتئین، مثل یک کاسه جو دوسر، شروع کنید. این امر برای افرادی که طالب کاهش وزن هستند، بسیار مناسب است.
به عقیده ی Dufour، وقتی صحبت از رژیم غذایی سالم برای افراد بالغ می شود، باید به میزان متوسط کربوهیدرات (حدود ۴۵ الی ۶۵ درصد)، چربی های مفید ( ۲۰ الی ۳۵ درصد ) و پروتئین ( ۱۰ الی ۳۵ درصد) در ذهن تداعی شود.
اگر از یک رژیم ۲۰۰۰ کالری ای پیروی می کنید، در این صورت یک مرد با وزن حدوداً ۷۰ کیلوگرم، به حدود ۵۶ گرم پروتئین در روز، و یک زن با حدود ۵۸ کیلوگرم، تنها به ۴۶ گرم پروتئین در روز نیاز دارد.

در واقع هر فرد بالغ به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن خود، به حدود ۰٫۸ گرم پروتئین نیاز دارد.

کودکان در حال رشد، نوجوانان و ورزشکاران به میزان بیشتری پروتئین نیاز دارند، یعنی حدود ۲ گرم به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن خود.
به این نکته دقت کنید که مصرف پروتئین معادل مصرف گوشت نیست. هر چقدر بیشتر گوشت مصرف کنید، چربی های اشباع شده ی بیشتری وارد بدنتان می شود، و این امر با افزایش احتمال ابتلا به بیماری های قلبی همراه است.
توصیه می شود که از منابع سالم تری جهت تأمین پروتئین بدن خود استفاده کنید، مانند توفو ( هر فنجان حدود ۲۲ گرم )، تخم مرغ ( ۱۳ گرم در هر دو عدد )، شیر سویا ( ۸٫۵ گرم در هر فنجان )، آجیل ها و سایر دانه های خوراکی، ماست کم چرب ( ۲۰ گرم پروتئین در یک فنجان )، جو دوسر، حبوبات، قارچ، عدس، کره بادام زمینی، بروکلی، کینوا، و…
اگر خواستار عضله سازی هستید، توصیه می شود که در طول مدت کوتاهی پس از ورزش ( کمتر از نیم ساعت پس از ورزش )، از پروتئین استفاده کنید.

کلیه ی مواد غذایی را بر اساس گروه خون خود انتخاب کنید.

بهترین منبع پروتئین برای دارندگان گروه خون O وB گوشت قرمز بوده و برای دارندگان گروه خون A و AB سویا می باشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *