کلم پلو

مطلب را به اشتراک بگذارید

کلم پلو

مواد لازم :

گوشت ران بدون استخوان (خام) بوقلمون …………. ۵۰۰ گرم (۱۱۳۰کالری)
برنج ایرانی ………………………………. سه لیوان ۶۰۰ گرم (۲۱۹۰ کالری)
کلم ……………………………………………… ۱۵۰۰ گرم (۵۴۰ کالری)
رب …………………………………… سه قاشق غذاخوری حدود ۱۰۰ گرم
پیاز ………………………………………….. ۲۰۰ گرم (۸۴ کالری)
روغن زیتون …………………………………… ۱۰۰ گرم (۹۰۰ کالری)
آب لیمو ترش تازه …………………………… دو قاشق غذاخوری
دارچین و نمک دریا به مقدار کافی

طرز تهیه :

گوشت را به اندازه دلخواه خرد کرده و در یک قابلمه که آب آن در حال جوشیدن است بریزید. حدود ۳ دقیقه بجوشد و گوشت کاملا کف کند سپس در آبکش ریخته و گوشت را بشوئید. پیاز را خلال کرده و در ۳۰ گرم روغن زیتون، نیم سرخ کرده و گوشت آماده شده را به آن اضافه کنید. بعد از ۵ دقیقه تفت دادن، سه قاشق غذاخوری رب به آن اضافه کنید و مقداری تفت دهید و کنار بگذارید. ۶۰ گرم روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ ریخته، کلم خردشده را به روغن زیتون اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه تفت دهید. گوشت، پیاز و رب آماده شده را به کلم اضافه کرده مقداری آب و نمک دریا به آن اضافه کنید و حدود دوساعت با شعله آرام بپزید. برای تهیه برنج ابتدا ۵ لیوان آب را در یک قابلمه ریخته و برنج شسته شده را به همراه نمک دریا به آن اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید وقتی آب برنج جمع شد برنج را خالی کرده و مقداری از آب کلم و گوشت مخلوط شده را به همراه ده گرم روغن زیتون باقی مانده را در کف قابلمه می ریزیم و سپس یک لایه برنج بر روی آن می پاشانیم و سپس یک لایه از مخلوط آماده شده را، مقداری دارچین روی مخلوط بپاشید توجه داشته باشید دارچین فراموش نشود. دوستان گرامی بنا به سلیقه نوع گروه خونتان می توانید نوع گوشت و مقدار ادویه آن را تغییر دهید.

توجه داشته باشید دارچین برای گروه خون B مناسب نیست. دارندگان گروه خون B می توانند از زعفران و ادویه به جای دارچین استفاده کنند. دارندگان گروه خون A و B از رب کمتری استفاده نمایند زیرا گوجه فرنگی برای این دو گروه مناسب نمی باشد.

این غذای خوشمزه برای ۶ نفر کافی است.

کالری این غذای خوشمزه ۴۸۴۴ کالری می باشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *