زرشک پلو

مطلب را به اشتراک بگذارید

زرشک پلو

مواد لازم :

برنج ……………………….. ۳ لیوان، ۶۰۰ گرم (۲۱۹۰ کالری)
روغن زیتون ……………… ۶۰ گرم (۵۴۰ کالری)
زرشک …………………… ۱۲۰ گرم (۵۵ کالری)
نمک دریا …………………….. به مقدار کافی
شکر ……………………. ۵۰ گرم (۱۸۷ کالری)

طرز تهیه :

برنج را به سلقه خود بپزید. یا به صورت آبکش یا به صورت کته. ۴۰ گرم از روغن زیتون و نمک دریا را در پخت برنج مصرف نمایید.
زرشک را شسته و به مدت یک ساعت خیس کنید. سپس از آب خارج نموده و در تابه ای بریزید و دو قاشق آب، شکر و روغن باقی مانده (۲۰ گرم) را به آن اضافه نمایید و به مدت ۵ دقیقه با شعله آرام تفت دهید تا کمی آب آن جمع شود. بر حسب سلیقه می توانید کمی زعفران به آن بیافزایید. در هنگام کشیدن برنج در دیس آن را با زرشک آماده شده مخلوط نمایید. این غذا برای چهار نفر کافیست و برای کلیه افراد با همه گروههای خونی مناسب است.معمولاً ایرانیها، زرشک پلو را با مرغ و یا بوقلمون میل می کنند.

کالری این غذا ……….. ۲۹۷۲

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *