پاستا پنه با قارچ و جعفری

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :

پاستا فرمی پنه ……………………………… ۱ بسته
پیاز  نگینی خرد شده ……………………….. ۱ عدد متوسط
سیر ریز خرد شده ………………………….. ۲ حبه
قارچ اسلایس شده ………………………….. ۵۰۰ گرم
آب سبزیجات یا آب مرغ …………………….. ۱ پیمانه 
پنیر گودا یا بلو چیز رنده شده ………………… ۲۵۰ گرم
جعفری خرد شده ……………………………… ۱/۲ پیمانه 
روغن زیتون ………………………………… به میزان لازم
نمک وفلفل …………………………………… به میزان لازم
پودر پنیر پارمزان …………………………… به مقدار لازم
 

طرز تهیه : 

پاستا را با آب جوش و نمک و کمی روغن بجوشانید و بر طبق دستور مندرج بر روی بسته آن را آبکش کنید. در فاصله پخت پاستا پیاز و قارچ را در روغن زیتون با حرارت تقریبا تند سرخ کنید تا طلایی شوند. سیر را به آن اضافه کرده و بلا فاصله حرارت را کم کنید تا سیر نسوزد (حدود ۵ دقیقه دیگر تفت دهید). در این زمان آب مرغ یا سبزیجات را درون قارچها بریزید و بگذارید بجوشد تا غلیظ شود. نصف پنیر و نصف جعفری را به آن اضافه کنید و هم بزنید. پاستا را هم داخل آن بریزید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید و خوب مخلوط کنید. ۴ بشقاب مناسب برای فر را آماده کنید. پاستا را در این ۴ بشقاب ریخته و روی آن را با باقی پنیر و جعفری بپوشانید و داخل فر ۱۷۵ درجه که از قبل گرم کرده گذاشته تا روی آن طلایی شود. پاستا را بیرون آورده و روی آن کمی روغن زیتون و پنیر پارمزان(در صورت تمایل) ریخته و سرو کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *