ورزش و تغذیه درست

ورزش و تغذیه درست

مطلب را به اشتراک بگذارید

چرا باید قبل از ورزش سیر باشید:

شما چه قبل از ورزش غذا بخورید چه نخورید، بدن شما به میزان یکسانی چربی سوزی خواهد کرد. در حالی که اگر با شکم خالی ورزش کنید به احتمال زیادی عضله از دست خواهید داد زیرا هنگامی که گرسنه هستید بدن به طور خودکار روی حالت بقاء قرار می گیرد و به جای این که از پروتئین موجود در کبد یا کلیه استفاده کند، پروتئین موجود در عضله ها را بیرون می کشد. هنگامی که این اتفاق بیفتد از حجم عضله کم می شود و در نتیجه سیستم متابولیسم کند شده و کاهش وزن در این مرحله سخت تر می شود. همچنین اگر با شکم خالی ورزش کنید بدن شما سوخت و انرژی لازم برای انجام حرکات سخت را نخواهد داشت.

قبل از ورزش چه بخورید:

بهترین خوراک برای قبل از ورزش، خوراکی حاوی پروتئین و کربوهیدرات است. چند نوع از این خوراک:
– یک لیوان سبوس جو دو سر پرک با انواع آجیل، مناسب برای تمام گروه های خون.
– ½ فنجان برنج قهوه ای همراه با ½ فنجان لوبیا سیاه (یرای گروه خون O بی اثر و برای گروه خون A مفید است. ولی برای گره خون B و AB مضر است.)
– یک عدد سیب زمینی شیرین همراه با بروکلی (آب پَز شده) و ۱ فنجان روغن زیتون (برای هر ۴ گروه خون سودمند است.)
– یک عدد موز همراه با ۲ قاشق غذا خوری کره بادام
– ½ فنجان جو دو سر همراه با ۱ فنجان شاه توت
– سیب همراه با گردو

چرا باید بعد از ورزش نیز بخورید!؟

بعد از ورزش منبع ذخیره سوخت بدن به اتمام می رسد و تهی می شود. خوردن و یا آشامیدن موادی که حاوی پروتئین و کربوهیدرات باشند، ۳۰دقیقه تا یک ساعت بعد از ورزش، به بدن در بازسازی انرژی و عضله های آسب دیده خود کمک می کند. همچنین باعث فعال ماندن متابولیسم بدن می شود. بهتر است اسنک بازسازی خود را همراه داشته باشید تا بعد از اتمام تمرینات خود میل کنید.

بعد از ورزش چه بخورید؟

تحقیقات نشان داده اند که استفاده از خوراک یا نوشیدنی حاوی پروتئین و کربوهیدرات بعد از ورزش باعث بالا رفتن فواید ورزش و بازسازی بدن می شود. چند نوع از این نوع خوراک:
– شیک پروتئینی شامل ½ موز، یک قاشق جو دوسر پرک با یک قاشق غذا خوری تخم کتان و شیر سویا.
– سالاد همراه با ½ نخود بو داده، روغن زیتون و لیموترش تازه
– سبزیجات آب پَز شده با کمی تخم کتان
– ۱ فنجان کینوا، ۱ فنجان شاه توت و ¼ فنجان گردو
– ۲ قطعه نان سبوس دار، ۲ قاشق غذا خوری کره بادام زمینی 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *