نودل کنجدی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :

 

• ۲۵۰ گرم ………………….. نودل
• ۲ قاشق چای خوری ……… روغن زیتون 
• نصف فنجان ……………….. کنجد
• نصف فنجان ………………… آب مرغ (یا پودر مرغ و آب)
• ۲ قاشق سوپ خوری ……… شکر
• نصف قاشق چای خور ……… نمک
• نصف قاشق چای خوری …….. فلفل
• یک قاشق چای خوری پودر …… زنجبیل
• نصف قاشق چای خوری ……….. سیر آسیاب شده
• نصف فنجان ……………………… جوانه لوبیا
• دو قاشق چای خوری …………… سرکه
• یک چهارم فنجان ………………… خیار خرد شده
• یک قاشق چای خوری ……………. موسیر خرد شده

طرز تهیه :

نودلها را پخته و سپس با آب سرد بشویید. آب آن را گرفته به آن روغن کنجد بزنید. در یک کاسه دیگر، دانه های کنجد، آب مرغ، شکر، نمک، فلفل، سیر، زنجبیل و سرکه را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید. نودل و جوانه لوبیا را به مخلوط فوق اضافه کرده و مخلوط کنید. نودل ها را در یک ظرف شیشه ای ریخته، با یک لفاف پلاستیکی بپوشانید، در یخچال به مدت ۲ ساعت نگهدارید.
 روی آن را با خیار و موسیر تزیین کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *