ماهی سالمون با جعفری و لیمو ترش

مطلب را به اشتراک بگذارید

ماهی سالمون با جعفری و لیمو ترش

مواد لازم :

سالمون متوسط ……………………. ۲ عدد ۱۵۰۰ گرم (۲۲۰۰ کالری)
جعفری……………………………… ۲۰۰  گرم (۷۲ کالری)
ترخون……………………………… ۱۰۰ گرم (۵۰ کالری)
لیمو ترش تازه بزرگ…………………. ۴ عدد (۸۰ کالری)
روغن زیتون………………………….. ۴۰ گرم (۳۲۲ کالری)
نمک دریا……………………………… به مقدار کافی

طرز تهیه :

ابتدا شکم ماهی را خالی کرده و تمیز بشویید سپس در یک ظرف در دار قرار داده و ماهی ها را با آب لیمو ترش تازه ای که از قبل آماده کرده ایم آغشته می نماییم و کمی نمک دریا به آن اضافه می کنیم. می گذاریم  حدود ۳ الی ۵ ساعت در آب لیموترش باقی بماند و چند بار ماهی ها را برگردان می کنیم سپس در یک ظرف پیرکس ۲۰ گرم روغن زیتون (۲ قاشق غذاخوری) می ریزیم و کاملا ظرف را به روغن آغشته می کنیم. ۲ عدد لیمو ترش تازه را اسلایس کرده وبا  جعفری و ترخون شکم ماهی ها را پر کرده و درون پیرکس قرار می دهیم و اطراف آن را با ترخون و جعفری پر می کنیم.

قبل از قرار دادن ماهی در فر، ۱۵ دقیقه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید .درجه فر را بر روی ۱۸۰ درجه  سانتی گراد قرار می دهیم و حدود نیم ساعت الی چهل دقیقه می گذاریم ماهی در فر بپزد. این غذای خوشمزه آماده مصرف می باشد بنا بر سلیقه خودتان مقداری لیموترش، جعفری و ترخون را می توانید اضافه یا کم کنید. همچنین می توانید مدت زمان و درجه فر را تغییر دهید که ماهی ها خشک تر یا نرم باشد.

این غذای خوشمزه برای افراد هر چهار گروه خونی OABAB مناسب می باشد و برای چهار نفر کافی است.

کالری این غذا …….. ۲۷۲۴

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *