فواید زردچوبه

مطلب را به اشتراک بگذارید

فواید زردچوبه

زردچوبه به سلامت قلب کمک می کند

محققان می گویند مصرف ادویه کاری برای پیشگیری از بروز حمله قلبی در افرادی که تحت عمل قلب باز قرار گرفته اند، موثر است.به نقل از سایت «CNN» کورکومین موجود در زردچوبه که یکی از ادویه های تشکیل دهنده ادویه کاری است نقش اصلی را برعهده دارد.نتایج بررسی های جدید نشان می دهد افزودن کورکومین به رژیم غذایی بیمار، خطر حمله قلبی را بعد از عمل قلب کاهش می دهد.التهاب نقش عمده ای در بروز انواع بیماری ها ازجمله بیماری قلبی دارد و سال هاست که ثابت شده کورکومین کاهش دهنده التهاب است.
* خاصیت طبیعی ضدعفونی کننده و ضدباکتریایی آن برای درمان عفونت زخم و سوختگی مفید است.
*مانع بروز سرطان پروستات می شود و رشد سلول های سرطانی را کند می کند.
*خطر بروز لوسمی (نوعی سرطان خون) کودکان را کاهش می دهد.
*به طور طبیعی کبد را سم زدایی می کند.
*با از بین بردن تراکم آمیلوئید (Amyloyd) در مغز باعث کند شدن پیشرفت بیماری آلزایمر می شود.
*مانع وقوع سرطان های مختلف می شود.
*ماده ضدالتهابی قوی و بدون عارضه جانبی است.
*مسکن طبیعی است.
*به سوخت و ساز چربی و حفظ وزن کمک می کند.
*در طب چینی برای درمان افسردگی به کار برده می شود. به طور طبیعی آرتریت روماتوئید را درمان می کند.
*اثر داروی شیمی درمانی را افزایش می دهد و عوارض جانبی آن را کاهش می دهد.
*التیام زخم را سرعت می بخشد و به بازسازی پوست آسیب دیده کمک می کند.
* ناراحتی التهابی پوستی را درمان می کند.
*برای شادابی پوست مفید است. مخلوطی از آب لیمو یا آب خیار و کمی زردچوبه را به پوست صورت بمالید و بگذارید به مدت ۳۰دقیقه روی پوست بماند و سپس آن را بشویید.
*تقویت کننده استخوان است و همانند شیر پوکی استخوان را به تاخیر می اندازد. مصرف شیر با مقدار کمی زردچوبه استخوان ها را تقویت می کند.
*باعث مرطوب شدن پوست بدن می شود. به طور مرتب قبل از رفتن به حمام آن را به تمام بدن خود بمالید.
*باعث انعطاف پذیری پوست در دوران حاملگی می شود. مخلوطی از سرشیر یا ماست و زردچوبه را قبل از حمام به مدت ۱۵تا۳۰دقیقه روی شکم زن حامله ماساژ دهید تا با انعطاف پذیری پوست احتمال ترک های پوستی پس از زایمان از بین برود.

خرید زردچوبه ارگانیک

زردچوبه ارگانیک را می توانید از سایت oabshop.ir تهیه کرده و یا برای اطلاعات بیشتر با شماره ۸۸۳۴۳۴۹۰ تماس بگیرید.

مهم ترین خاصیت زردچوبه، خاصیت صفرا آوری آن است. از دیگر خواص آن اثرات ضد التهاب، ضد سموم بعضی مارها، ضد سموم کبدی، ضد باکتری، ضد سرطان، ضد نفخ و مقوی معده هستند.
زردچوبه را در صورت امکان در روغن سرخ نکنید، بلکه در پایان مرحله تفت دادن اضافه کنید، زیرا باعث سمی شدن آن می‌شود. بهترین زردچوبه، متعلق به کشور هند است.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *