مواد لازم (برای ۲ نفر):
۱ فنجان کینوا
۲ فنجان شیر (کم چرب)
سفیده ی تخم مرغ……..۱ عدد بزرگ
شکر قهوه ای…………یک و نیم قاشق چایخوری
۱/۴ قاشق چایخوری پودر وانیل
۱/۴ قاشق چایخوری هل
۱/۴ قاشق چایخوری دارچین
۱/۴ قاشق چایخوری زنجبیل
۱/۴ قاشق چای خوری جوز هندی
۲ عدد میخک
پودر نارگیل یا آجیل برای تزئین
طرز تهیه:
۱- شیر را در قابلمه بریزید و کینوا را اضافه کنید. حرارت را در ملایم ترین حالت بگذارید، درب قابلمه را به گونه ای بگذارید که کمی بخار از آن خارج شود و تا موقعی بجوشد که حدود ۳/۲ شیر تبخیر شود. (حدود ۱۵ دقیقه).
۲- قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید و سفیده تخم مرغ، شکر قهوه ای، پودر وانیل و ادویه جات را اضافه کنید، دوباره بر روی گاز بگذارید و درب قابلمه را به گونه ای بگذارید که کمی بخار از آن خارج شود و تا موقعی که شیر کاملاً تبخیر شود حرارت دهید. (حدود ۵ دقیقه)
۳- در صورت تمایل، باشیر اضافه با پودر نارگیل، آجیل یا شکر قهوه ای سرو شود.