صبحانه کینوا اسپایسی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم (برای ۲ نفر):

۱ فنجان کینوا

۲ فنجان شیر (کم چرب)

سفیده ی تخم مرغ……..۱ عدد بزرگ

شکر قهوه ای…………یک و نیم قاشق چایخوری

۱/۴  قاشق چایخوری پودر وانیل

۱/۴  قاشق چایخوری  هل

۱/۴  قاشق چایخوری دارچین

۱/۴  قاشق چایخوری زنجبیل

۱/۴  قاشق چای خوری جوز هندی

۲ عدد میخک

پودر نارگیل یا آجیل برای تزئین

طرز تهیه:

۱- شیر را در قابلمه بریزید و کینوا را اضافه کنید. حرارت را در ملایم ترین حالت بگذارید، درب قابلمه را به گونه ای بگذارید که کمی بخار از آن خارج شود و تا موقعی بجوشد که حدود ۳/۲ شیر تبخیر شود. (حدود ۱۵ دقیقه).

۲- قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید و سفیده تخم مرغ، شکر قهوه ای، پودر وانیل و ادویه جات را اضافه کنید، دوباره بر روی گاز بگذارید و درب قابلمه را به گونه ای بگذارید که کمی بخار از آن خارج شود و تا موقعی که شیر کاملاً تبخیر شود حرارت دهید. (حدود ۵ دقیقه)

۳- در صورت تمایل، باشیر اضافه با پودر نارگیل، آجیل یا شکر قهوه ای سرو شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *