املت پیازچه و گشنیز

مطلب را به اشتراک بگذارید

املت پیازچه و گشنیز

مواد لازم :

  • پیازچه خرد شده…………………………… ۵ عدد متوسط
  • گوجه فرنگی……………………………….. ۱ عدد بزرگ
  • تخم مرغ……………………………………. ۶ عدد
  • نمک دریا و فلفل………………………………… به میزان لازم
  • روغن زیتون…………………………………. به میزان لازم
  • گشنیز………………………………………. کمی برای تزئین

طرز تهیه :

روغن زیتون را درون تابه ای بریزید. گوجه فرنگی را درون روغن زیتون ریخته و تفت دهید. پس از اینکه خوب پخته شد، نمک دریا، فلفل و پیازچه ها را به گوجه فرنگی ها اضافه کرده و تفت دهید. سپس تخم مرغ ها را به مواد اضافه کنید. پس از ۲ دقیقه املت شما آماده است.

تمامی مواد فوق را می توانید بر اساس گروه خونی خود، تغییر دهید. به عنوان مثال مصرف گوجه فرنگی برای گروه های خونی O و AB بلامانع بوده و مصرف آن برای گروه های خونی B و A مضر می باشد. می توانید به جای گوجه فرنگی، از فلفل قرمز شیرین استفاده نمایید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *