آیا کینوا برای التهاب دیورتیکول و خونریزی روده بزرگ مفید است؟

مطلب را به اشتراک بگذارید

آیا کینوا برای التهاب دیورتیکول و خونریزی روده بزرگ مفید است؟

بیماری دیورتیکولی یک اختلال مزمن دستگاه گوارش با دو مرحله مجزا است. فاز مزمن این اختلال، باعث می شود تا کیست های کوچک به سمت نقاط ضعیف در پوشش داخلی روده بزرگ یا کولون قرار بگیرند. دیورتیکولیت، فاز حاد این بیماری، هنگامی رخ می دهد که این کیست ها ملتهب یا آلوده می شوند.

اطلاعات تغذیه ای

کینوا به مدت بیش از ۵۰۰۰ سال توسط مردم پرو، شیلی، اکوادور و برزیل کشت و مصرف شده است. این غله به رنگ های سفید، قرمز و سیاه در دسترس است و محصولی کاملاً غنی از فیبر رژیمی و پروتئین است. یک فنجان کینوا حاوی ۵/۲ گرم فیبر و ۸ گرم پروتئین می باشد. کینوا مانند سایر محصولات گیاهی، بدون کلسترول است.

کینوا ارگانیک سه رنگ ۲۵۰ گرمی

کینوا سه رنگ ارگانیک

راهنمایی

به گفته موسسه ملی دیابت و بیماری های گوارشی و کلیوی، اکثر متخصصان پزشکی معتقدند که رژیم غذایی حاوی فیبر کم، باعث ایجاد دیورتیکولوز می شود و بیماران مبتلا به بیماری دیورتیکولول را برای خوردن رژیم غذایی با فیبر بالا در دوران مزمن بیماری خود تشویق می کنند. با این وجود، هنگامی که در اثر این بیماری درد شکمی، تب، حالت تهوع، لرز و استفراغ ایجاد می شود، به طور ناخودآگاه به یک رژیم غذایی حاوی مایعات روی می آورید. پس از دو الی سه روز مصرف مایعات، می توانید به تدریج غذاهای کم فیبر را به رژیم غذایی خود اضافه کنید و پس ازکاهش علائم، فیبر بیشتری مصرف کنید.

نکات مهم

کینوا را همانند برنج دم کرده و یا آن را با دیگر دانه ها و ادویه ها ترکیب کنید. به جای رشته فرنگی یا جو معمولی، کینوا را در سوپ بریزید و یا کینوا پخته شده را در انواع سالاد استفاده کنید.

خرید کینوا

کینوا ارگانیک را می توانید از فروشگاه اینترنتی OABSHOP.ir تهیه کرده و یا برای اطلاعات بیشتر با شماره ۸۸۳۴۳۴۹۰ تماس بگیرید.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *