موز خطر سکته مغزی را کاهش می دهد

مطلب را به اشتراک بگذارید

موز خطر سکته مغزی را کاهش می دهد

میزان مناسب پتاسیم در بدن خطر سکته‌ی مغزی را به میزان ۲۴ درصد کاهش می‌دهد. از آنجایی که موز سرشار از پتاسیم است مصرف منظم آن برای سلامت عروق بسیار مفید است.
موز سرشار از پتاسیم است و برای همین هم خطر سکته‌ی مغزی را کاهش می‌دهد.
متأسفانه این روزها شنیدن خطر سکته‌ی مغزی و سکته‌ی قلبی در بین سنین مختلف خیلی شایع شده است. اما هر مشکلی راه حلی دارد.
بر اساس بررسی‌های محققان سازمان جهانی سلامت، میزان مناسب پتاسیم در بدن خطر سکته‌ی مغزی را به میزان ۲۴ درصد کاهش می‌دهد.
از آنجایی که موز سرشار از پتاسیم است (هر ۱۰۰ گرم موز ۴۱۳ میلی گرم پتاسیم دارد) مصرف منظم آن برای سلامت عروق بسیار مفید است.
محققان نتایج ۳۳ بررسی را گردآوری کرده و به این نتیجه رسیدند افزایش میزان دریافت پتاسیم در افراد بزرگسال فشار خون سیستولیک و دیاستولیک را کاهش می‌دهد بدون این که تأثیر منفی روی تجمع چربی خون و یا عملکرد کلیه‌ها داشته باشد.
میزان مناسب پتاسیم در بدن خطر سکته‌ی مغزی را به میزان ۲۴ درصد کاهش می‌دهد.
میزان دریافتی پتاسیم برای بهره‌مندی از خواص آن بین ۹۰ تا ۱۲۰ میلی مول در روز تخمین زده شده است. محققان همچنین تاکید می‌کنند که مصرف زیاد پتاسیم (سقف مصرف آن ۳۵۰۰ میلی گرم در روز است) برای بیشتر مردم که عملکرد کلیوی نرمالی دارند مفید است و می‌تواند باعث کنترل فشار خون بالا و پیشگیری از خطر سکته‌ی مغزی شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *