خواص به

مطلب را به اشتراک بگذارید

خواص به

به  ( quince )

کلیات گیاه شناسی:
به درخت کوچکی است که پوست ساقه و تنه آن قهو ه ای بوده و در اکثر نقاط اروپا، نواحی مدیترانه، آسیا و آفریقای شمالی می روید. برگهای آن پوشیده از کرک و صاف است.
گلهای آن درشت، به رنگ سفید و یا صورتی و دارای پنج گلبرگ می باشد. میوه رسیده زردرنگ، گرد و یا بشکل گلابی است و در سطح آن پوشیده از کرک بوده و دارای طعمی مطبوع، شیرین و یا کمی ترش است.
خواص داروئی میوه به
از نظر طب قدیم ایران به، شیرین، کمی گرم، ترش و سرد و خشک است. طبع به سرد، تر و قابض و به دانه سرد و تر است.
۱٫ به تقویت کنده قلب است.
۲٫ادرار آور است.
۳٫نرم کننده سینه است.
۴٫مقوی معده و دستگاه هاضمه است.
۵٫قابض است.
۶٫خونریزی را بند می آورد.
۷٫به ترش مسهل است.
۸٫به ترش برای تنگی نفس مفید است.
۹٫به ترش استفراغ را بند می آورد.
۱۰٫اسهال های ساده و اسهال خونی را درمان می کند.
۱۱٫به بهترین و مفید ترین میوه برای مسلولین است.
۱۲٫خونریزی از رحم را متوقف می کند.
۱۳٫اثر مفید روی بواسیر دارد.
۱۴٫برای هضم غذا مفید است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *