صبحانه ارگانیک و مقوی با پرک کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

صبحانه ارگانیک و مقوی با پرک کینوا

مواد مورد نیاز:

  • یک فنجان پرک کینوا
  • یک فنجان و نیم شیر
  • یک قاشق چایخوری دارچین
  • نمک دریا
  • ۱۰۰ گرم تمشک
  • نصف فنجان آب
  • کمی آب لیمو
  • دو قاشق غذاخوری عسل

طرز تهیه:

ابتدا عسل را داخل آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید.

سپس تمشک ها و آب لیمو را به آن اضافه کنید و ۳ تا ۵ دقیقه منتظر بمانید تا تمشک ها به خوبی نرم شوند. حرارت را خاموش کنید تا مخلوط سرد شود.

در یک ظرف دیگر شیر و دارچین را با هم مخلوط کنید و روی شعله قرار دهید. در حین جوشیدن شیر پرک کینوا را به آن اضافه کنید و به مدت ۹۰ ثانیه صبر کنید. سپس از روی حرارت بردارید و به مدت ۳ دقیقه صبر کنید تا مخلوط سرد شود.

در نهایت می توانید مخلوط را در دو کاسه جداگانه بریزید و روی آن را با میوه یا دانه چیا یا فندق خرد شده تزیین کنید. نوش جان!

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *