خواص چای سبز با گل سرخ

مطلب را به اشتراک بگذارید

خواص چای سبز با گل سرخ

چای سبز و گل سرخ یک دمنوش معطر است که مزه ای دلپذیر دارد و کالری کمی دارد.
چای سبز و گل سرخ سرشار از آنتی اکسیدان طبیعی بوده و برای کاهشدردهای قاعدگی و گرفتگی عضلات موثر است . همچنین برای کاهش درد سینه ها قبل از قاعدگی کمک می کند.
نوشیدن چای سبز با گل سرخ استرس را کم می کند .گلبرگ گل سرخ منبع ویتامین C  می باشد و به دلیل داشتن آنتی اکسیدان فراوان از تجمع سموم در بدن جلوگیری می کند . ویتامین C  موجود در گل سرخ باعث افزایش سیستم ایمنی بدن شده و برای پوست و مو نیز موثر است .پلی فنول موجود در گل سرخ برای جلوگیری از ابتلا به بیماری های قلبی وعروقی و همچنین پوکی استخوان موثر می باشد . در واقع باعث کاهش تخریب غضروف ها  می شود و در واقع باعث کاهش تری گلیسیرید و چربی ها می شود .
گل سرخ برای درمان بیماری‌های التهابی روده مانند بیماری کولون و کولیت زخمی موثر است .
اگر فردی فشار خون بالا دارد نوشیدن چای سبز با گل سرخ مفید می باشد.
چای سبز با گل سرخ به بیماری کبد نیز کمک می کند و برای کسانی که یبوست دارند بسیار موثر است . همچنین برای پاکسازی مثانه و بهبود عملکرد صفرا موثر می باشد .

افرادی که همیشه دست و پایشان سرد است  می توانند چای سبزوگل سرخ مصرف کنند . گل سرخ همچنین برای حفظ تعادل غدد ریز موثر است .
گل سرخ برای حذف لکه های تیره روی پوست موثر است و باعث می شود پوست چرب و پر از جوش به پوست نرمال و شاداب تری تبدیل شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *