آلرژی در فصل پاییز

مطلب را به اشتراک بگذارید

انسان می تواند در فصل پاییز مانند فصل های دیگر نظیر تابستان و زمستان دچار آلرژی شود.

چه چیزی باعث می شود تا در فصل پاییز دچار آلرژی بشوید؟
برخی از گیاهان نیز در فصل پاییز شروع به گرده افشانی می کنند. به خصوص در شب که هوا خنک تر است این گیاهان پاییزه گرده افشانی خود را افزایش می دهند. معمولاً سه چهارم افرادی که دچار آلرژی در فصل پاییز می شوند به همین دلیل است:

در فصل پاییز به دلیل شروع وزش باد در هوا گرد و غبار بیشتری نسبت به فصل تابستان وجود دارد این گرد و  غبار در هوا خود نیز باعث به وجود آمدن آلرژی می شود.

علائم آلرژی در فصل پاییز:
آبریزش بینی
چشمای خیس
عطسه کردن
سرفه کردن

خارش چشم ها و بینی

علائم تشخیص آلرژی پاییز چگونه است؟
اگر به پزشک مراجعه کنید قطعا پزشک می تواند بگوید که چه چیزی باعث آلرژی شما در این فصل شده است.
ممکن است پزشک به شما بگوید که یک آزمایش پوستی بدهید از طریق این آزمایش پوستی که ازطریق تماس پوست با آلرژن ها انجام می شود دکتر می فهمد که به چه چیزی آلرژی دارید.
 
آیا امکان دارد این آلرژی را درمان کنیم؟
۱- استفاده از اسپری های بینی استروئیدی که باعث کاهش التهاب بینی می شود.
۲- آنتی استامین ها که باعث کاهش خارش و عطسه کردن در دوران آلرژی می گردد.
۳- ضد احتقان ها که باعث خشک شدن مخاط بینی می گردد
۴- آنتی استامین ها برای چشم
۵- درمان با استفاده از سلول های بنیادی
 
این مژده را به شما عزیزان می دهیم که با پیروی از دستورات کتاب زیر و ایجاد تغییرات کوچک و نه به ظاهر مهم، به راحتی خواهید توانست عوامل آلرژی زا را برای همیشه از بین ببرید.
می توانید بسیاری از داروهای ضد آلرژی را از داروخانه ها بدون نیاز به نسخه تهیه نمایید، اما همیشه به یاد داشته باشید که قبل از تهیه و استفاده از این داروها حتما با پزشک خود مشورت نمایید. به عنوان مثال استفاده از اسپری های بینی فقط باید ۳ روز طول بکشد و اگر از ۱ بسته آن بیشتر از ۳ روز استفاده کردید ممکن است عمل نکند. همچنین اگر دارای فشار خون بالا هستید بسیاری از داروهای ضد آلرژی ممکن است برای شما مناسب نباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *