آیا تخم مرغ بخوریم؟

مطلب را به اشتراک بگذارید

تخم مرغ نه‌تنها یک میان وعده غذایی خوشمزه و کامل است، بلکه عنصر جدایی‌ناپذیر برای بسیاری از غذاها‌ست.

با وجود این‌که تخم‌ مرغ دارای ارزش غذایی بسیار زیادی است اما متاسفانه ایرانی‌ها تقریبا نصف مردم کشورهای درحال توسعه تخم‌ مرغ می‌خورند.

در حال حاضر سرانه سالانه مصرف تخم‌ مرغ، در کشور ما حدود ١۶٠ عدد است‌، درحالی‌که این مهم در بسیاری از کشورهای درحال توسعه ٣٠٠ عدد است.
بهترین نوع استفاده از تخم‌ مرغ آب‌پز است. تخم‌ مرغ سرشار از پروتئین است و در آن موادی نظیر‌ فسفر، کلسیم، آهن‌، روی‌، ویتامین A و مقداری ویتامین B وجود دارد.
تخم‌ مرغ مهم‌ترین منبع پروتئین است و معمولا اصالت دیگر مواد پروتئین‌دار با میزان پروتیین موجود در تخم‌ مرغ سنجیده می‌شود.

از تخم‌ مرغ به‌عنوان رفرنس و مرجع پروتیین سنجی یاد می‌شود. ارزش بیولوژیکی تخم‌ مرغ از گوشت به‌عنوان یکی از مهم‌ترین منابع تأمین پروتیین بدن بیشتر است.
مصرف تخم‌ مرغ به همه افراد توصیه می‌شود. مخصوصا برای کودکان و زنان باردار استفاده روزانه یک تخم‌مرغ لازم است. حتی به سالمندان و افرادی که دارای چربی خون، کلسترول بالا‌ یا دچار بیماری‌های قلبی – عروقی هستند‌، مصرف هفتگی ٣ تخم‌ مرغ توصیه می‌شود.

انتخاب غذای آماده مناسب و آگاهی از خواص تغذیه‌ای آن علاوه‌بر تأمین انرژی موردنیاز بدن، در تأمین مواد مغذی ضروری نیز موثر است.
معضلات ناشی از مصرف فست‌فودها و غذاهای آماده خیابانی به‌ویژه در کودکان، نوجوانان و جوانان باید مدنظر والدین باشد و لازم است میان وعده‌های مورد استفاده توسط کودکان و نوجوانان با دقت بیشتری انتخاب شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *