زنجبیل و دیابت
طبق تحقیقات صورت گرفته زنجبیل می تواند میزان قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهد.
زنجبیل باعث مهار آنزیم های ذخیره کننده گلوکز می شود این آنزیم ها عامل دیابت می باشند. گلوکز باعث افزایش سطح قند خون می شود.
زنجبیل می تواند اثرات رقیق کننده های خون را افزایش دهد. جینجرول، اجزای اصلی تند زنجبیل به بهبود دیابت از جمله افزایش ترشح انسولین، گلوکز و سایر اختلالات دیابت کمک می کند.
زنجبیل دارای اثرات مهاری بالقوه کردن آنزیم موثر برای ابتلا به دیابت نوع ۲ و التهاب موثر است. در واقع زنجبیل به افزایش جذب گلوکز به طور مستقل از انسولین کمک می کند. زنجبیل همچنین در کاهش هموگلوبین A1C موثر است.
زنجبیل ارگانیک ۲۰۰ گرمی
زنجبیل و آب مروارید:
زنجبیل می تواند از بروز بیماری آب مروارید جلوگیری کند. آب مروارید یکی از بیماری های رایج افراد مبتلا به دیابت می باشد.
زنجبیل و زردچوبه ارگانیک ۱۰۰% خالص و طبیعی OAB
از آنجا که زنجبیل و زردچوبه این شرکت ارگانیک بوده و ۱۰۰% خالص و طبیعی می باشد لذا میزان مصرف آن در هر بار استفاده در تهیه غداها نسبت به زنجبیل و زردچوبه های موجود در بازار بسیار کمتر می باشد که دوست داران سلامتی در اولین بار استفاده از آن این تفاوت را به راحتی حس خواهند کرد.زنجبیل و زردچوبه ارگانیک OAB دارای طعمی غنی و سرشار از آنتی اکسیدان ها است.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.