زنجبیل و آلزایمر

مطلب را به اشتراک بگذارید

زنجبیل و آلزایمر

طبق تحقیقات علمی صورت گرفته زنجبیل به پیشگیری از  بیماری آلزایمر کمک می کند.خواص ضد التهاب و آنتی اکسیدان موجود در زنجبیل باعث جلوگیری از آلزایمر می شود.

زنجبیل برای تقویت حافظه بسیار موثرمی باشد و باعث مهار آنزیم استیل کولین که یک انتقال دهنده عصبی است می شود.

زنجبیل به عنوان یک مکمل گیاهی برای درمان آلزایمر استفاده می شود.

التهاب نقش کلیدی در بروز بیماری آلزایمر دارد و زنجبیل مانع بروز التهاب می شود.  

زنجبیل ارگانیک ۲۰۰ گرمی 

زنجبیل و زردچوبه ارگانیک ۱۰۰% خالص و طبیعی OAB

از آنجا که زنجبیل و زردچوبه این شرکت ارگانیک بوده و ۱۰۰% خالص و طبیعی می باشد لذا میزان مصرف آن در هر بار استفاده در تهیه غداها نسبت به زنجبیل و زردچوبه های موجود در بازار بسیار کمتر می باشد که دوست داران سلامتی در اولین بار استفاده از آن این تفاوت را به راحتی حس خواهند کرد.زنجبیل و زردچوبه ارگانیک OAB دارای طعمی غنی و سرشار از آنتی اکسیدان ها است.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *