درمان خونریزی معده و اثنی عشر (طب سنتی)

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:
گل ارمنی……………………..۱۰ گرم
کندر……………………………۱۰ گرم
ریشه مرجان…………………..۵ گرم
خون سیاوشان……………….۵ گرم
میوه سرو……………………..۲۰ گرم

همه را نرم کوبیده یک قاشق مربا خوری هر ۴ ساعت میل شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *