گوشت بوقلمون: گوشت معجزه
در صورتی که می خواهید خدای ناکرده دچار بیماری های سرطان سینه، پروستات، بیماری MS، آرتروز، افسردگی و بیماری های اعصاب نشوید و اسید اوریک، اوره و چربی خون شما بالا نرود گوشت بوقلمون را جایگزین برخی گوشت های مصرفی خانواده بنمایید.
۱- طبق آزمایشات انجام شده فسفر موجود در بوقلمون چهار برابر میگو می باشد که یک غذای دریایی است همچنین بهتر است بدانید، ۸۰% عامل تشکیل کلسیم در استخوان های بدن، فسفر می باشد و میزان فسفر در بوقلمون ۲۳۸mg/100g می باشد.
۲- پروتئین موجود در بوقلمون ۸۱/۲۸ بیشتر از هر گوشتی است.
۳- بوقلمون نسبت به سایر گوشتها فاقد اوره و اسید اوریک است. طبق تحقیقات انجام شده اسید اوریک یکی از عوامل سکته مغزی می باشد.
۴- گوشت بوقلمون به علت نداشتن چربی میان بافتی حجم گوشت در هنگام پخت بعکس گوشت مرغ گوساله/ گوسفند و … کم نمی شود و در نهایت مرغ بعد از پختن ۵۵%، گوشت ۶۰% و بوقلمون ۸۵% گوشت پخته به دست می آید.
۵- بوقلمون دارای انواع ویتامین B از جملهB1/B3/B6/B12 به میزان ۷٫۷mg/100gr است و برای جلوگیری از افسردگی و بیماری MS و از بین بردن کم خونی مؤثر است.
۶٫ در بوقلمون مقدار زیادی امگا ۳ وجود دارد که باعث باز شدن مجاری عروق بدن و پائین آمدن کلسترول می شود و از مزمن شدن بیماری ها جلوگیری می کند.
۷- بوقلمون دارای اسید آمینه ای به نام تریپتوفان ۳۵mg/100g می باشد که در بدن تبدیل به پروتئین می شود که عامل شادابی است. اسیدهای آمینه در مرمت سلول های ماهیچه ای و اندام بدن، ناخن، پوست، مو و غدد ترشحی نقش بسیار بسزایی دارد و برای ورزشکاران بسیار مفید می باشد.
۸- بوقلمون دارای ۹۸mg/100g کلسیم و برای کلیه افراد بخصوص خانم ها بسیار مفید است و همچنین کلسیم باعث کاهش کلسترول و فشار خون می شود.
۹- چربی و کلسترول موجود در بوقلمون کمترین چربی و کلسترول نسبت به گوشت گوساله/ گوسفند مرغ و سایر گوشت هاست.
۱۰- پتاسیم موجود در بوقلمون ۹۳۵mg/100g بوده و این گوشت دارای بیشترین پتاسیم در تمام گوشتهاست.
پتاسیم ضد سرطان است و برای جلوگیری از سرطان سینه در خانم ها بسیار مؤثر بوده همچنین در ساختمان قلب و ماهیچه ها و خون نقش مهمی دارد، وجود آن عامل مهمی برای بسته نشدن سرخرگها و مشکلات وریدی است همچنین پتاسیم در کاهش کلسترول نقش مهمی دارد.
گرفتگی پا و پا درد عمدتاً نتیجه کمبود پتاسیم و منیزم بدن بوده و ، اسپاسم ماهیچه ،انسداد و تنگ شدن سرخرگ، مشکلات وریدی تأثیر سوء دیابت روی عضلات، اعصاب پا، رگ گرفتگی و … تورم مفاصل است.
۱۱- آیا می دانستید اهمیت ۴۵mg/100 g سلنیوم در بوقلمون چیست؟
سلنیوم همراه با کلسیم، پتاسیم و ویتامین B6-C-D و روی که همگی در گوشت بوقلمون است ضد سرطان، بخصوص سرطان پروستات و سینه می باشد. سلنیوم تنظیم متابولیسم را به عهده دارد و برای از بین بردن سلول های غیر نرمال مؤثر بوده و اگر گوشت بوقلمون با قارچ و گوجه فرنگی میل شود خاصیت ضد سرطانی آن افزایش پیدا می کند.
۱۲- میزان سدیم ۳۳ در گوشت بوقلمون mg/100g می باشد و از بیماری های قلبی جلوگیری می کند و باعث تنظیم فشار خون می شود و همچنین سدیم عامل جذب کلسیم و فسفر در بدن می باشد.
۱۳- میزان روی در بوقلمون ۶۳mg/100 g است و روی عامل موثر در رشد کودکان و ضد سرماخوردگی است و به ساختن DNA و هورمون مردانه در بدن کمک می کند و همچنین روی باعث تنظیم سن بلوغ در افراد می شود.
۱۴- بوقلمون دارای ماده ای به نام COQ 10 (اکسیر جوانی) می باشد که برای جلوگیری از پیری زودرس مفید است.