چگونه ویار را در سه ماه اول بارداری کنترل کنید؟

مطلب را به اشتراک بگذارید

چگونه با ویار یا غذایی که از آن متنفر می شوید کنار بیایید؟

بسیاری از زنان حامله دارنده گروه خون O در سه ماهه اول حاملگی از گوشت قرمز شدیداً متنفر می شوند. از آنجایی که گوشت قرمز با کیفیت برای تأمین پروتئین در افراد دارنده این گروه خونی بسیار مهم است، لذا این مسئله می تواند مشکل آفرین باشد. توصیه من به این زنان این است که سعی کنند گوشت قرمز را به قطعات بسیار کوچک خرد کرده و همه چربی ها را گرفته و به همراه برنج و سبزیجات مختلف بپزند. بعضی اوقات این تنفر به علت چربی موجود در گوشت است نه خود گوشت. اگر شما ویار غذاهایی که مناسب نوع گروه خون شما نیستند را دارید، از غذاهای سالم تر و مناسب گروه خون به جای آنها استفاده کنید.

در هنگام ویار این غذاها را میل کنید
قند و شکر                                           کشمش یا آلو یا هر میوه سودمند خشک شده
غذاهای شور                                         اسنک جلبک دریایی نوری، سوپ میسو
بستنی                                                بستنی تهیه شده از شیر سویا یا شیره برنج،
                                                         آب شربت یا پوره یخ زده میوه های سودمند.
غذاهای پرچرب                                      گردو یا موز
غذاهای کِرمِی                                       پوره سبزیجات، پوره سیب زمینی شیرین،
                                                         پوره کدو حلوایی و شلغم، میوه های پوره شده

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *