۸ غذای سودمند برای افرادی که دچار سرماخوردگی شده اند

مطلب را به اشتراک بگذارید

بسیاری از پزشکان می گویند در صورتی که دچار سرماخوردگی هستید تا وقتی گرسنه نیستید غذایی میل نکنید. اما وقتی هم گرسنه هستید باید حواستان به تغذیه تان باشدو بدانید که چه چیز هایی میل کنید و چه چیز هایی میل نکنید. در زیر ۱۰ عدد از غذاهایی که در طول سرماخوردگی بسیار مناسب می باشد آمده است.

۱- سیر:
سیر از سالیان دور به عنوان ماده غذایی که از سیستم ایمنی بدن محافظت می شود. در طول دوره های مختلف دیده شده که افرادی که سیر بیشتری مصرف می کردند کمتر مورد سرماخوردگی واقع می شوند. سیر شامل ترکیباتی نظیر آلیسین می باشد که از بدن در برابر ویروس سرماخوردگی محافظت می کند. همچنین سیر باعث کنترل علائم سرماخوردگی نظیر گرفتگی بینی و گلو می شود.
می توانید سیر را خام تکه تکه کرده و مصرف کنید یا می توانید آنرا به ماده غذایی خود اضافه کنید.
توجه داشته باشید که مصرف سیر برای هر ۴ گروه خونی OABAB سودمند می باشد.
۲- هویج:
هویج منبع بسیار غنی از بتا کارتن می باشد. بتا کارتن ماده ای است که به گلبول های سفید بدن در مبارزه با ویروس ها و باکتری ها کمک می کند. همچنین باعث محافظت پوست می شود همچنین پوست اولین راه مبارزه با ویروس ها می باشد.
در هنگام سرماخوردگی روزانه یک لیوان آب هویج و یا ۲ عدد هویج میل کنید.

 توجه داشته باشید که مصرف هویج برای هر ۴ گروه خونی OABAB سودمند می باشد.

۳- غلات کامل:

مصرف غلات کامل در هنگام سرماخوردگی بسیار پیشنهاد می شود غلاتی مانند جو دو سر یا برنج قهوه ای بسیار سودمند هستند. جو دو سر در خود دارای ماده ای به نام بتا گلوکان می باشد. این ماده باعث پیشگیری از آنفلوانزا و همچنین باعث تسریع درمان زخم ها می شود.
در هنگام سرماخوردگی روزانه حداقل یک بشقاب جو دو سر در هنگام صبحانه میل کنید.

مصرف جو دوسر برای هر ۴ گروه خونی OABAB سودمد می باشد.

۴- غذاهای دریایی:

مصرف غذاهای دریایی به هیچ عنوان نباید فرامموش شود به خصوص در هنگام سرماخوردگی. ماهی ها منبع عظیمی از سلنیوم اند که به گلبول های سفید خون بسیار کمک می کنند. همچنین برخی ماهی ها دارای مقدار زیادی زینک می باشند. زینک برای عملکرد سلول های بدن بسیار پیشنهاد می شود. همچنین ماهی ها دارای اسید های چرب امگا ۳ هستند که این اسید ها از دستگاه تنفسی در مقابل سرماخوردگی ها دفاع می کنند.
هفته ای ۲ بار ماهی و غذای دریایی مصرف کنید.
سعی کنید ماهی ها و غذاهای دریایی را بر اساس گروه خون خود انتخاب نمایید.
۵- انواع توت ها:
توت ها نه تنها طمع خوبی دارند بلکه غنی از ویتامین نیز هستند. توت ها از بدن در برابر بسیاری بیماری ها محافظت می کنند. توت ها دارای رنگ های مختلفی هستند همچنین دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان هستند.                 
۶- سوپ مرغ یا گوشت سایر پرندگان:
مایعات گرم مانند چای و سوپ بسیار مهم می باشد برای کسانی که دچار سرماخوردگی شده اند. سوپ مرغ به همراه سیر و پیاز یک غذای فوق العاده جادویی برای کسانی که دچار سرماخوردگی می شوند است.                   
مصرف مرغ برای گروه های خونی B و AB مضر می باشد و پیشنهاد می شود که این گروه های خونی از گوشت های مناسب گروه خون استفاده نمایند.
۷- عسل:
از عسل قرن هاست که برای درمان آنفلوانزا استفاده می شود. در یک تحقیق نشان داده شد که عسل یک درمان خانگی فوق العاده برای کودکانی است که دچار سرفه شده اند. افرادی که روزانه ۲ الی ۳ قاشق چایخوری عسل طبیعی میل می کردند کمتر از دیگران سرفه می کردند.

در صورتی که سرماخورده اید روزانه ۲ الی ۳ قاشق چایخوری عسل در هر وعده غذایی میل کنید.

توجه کنید مصرف عسل برای هر چهار گروه خونی OABAB مناسب می باشد.

۸- لیمو ترش تازه:
لیمو ترش یکی از محبوب ترین درمان های خانگی برای سرماخوردگی و آنفلوانزا می باشد. لیمو ترش مانند مرکبات دیگر حاوی مقدار زیادی ویتامین C می باشد. که از بدن شما در برابر آسیب های سلولی در هنگام بیماری ها جلوگیری می کند. 
در هنگام سرماخوردگی آب داغ با آب لیمو ترش تازه به همراه یک قاشق غذاخوری عسل میل کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *