۸ تا از بدترین مواد غذایی برای رفلاکس اسید معده

مطلب را به اشتراک بگذارید

به برگشت اسید، از معده به مری، رفلاکس یا برگشت اسید معده می گویند.
در زیر ۸ مورد از بدترین موادغذایی برای رفلاکس معده را معرفی می کنیم.

گوجه فرنگی
گوجه فرنگی و محصولاتی که از آن تهیه می شوند حاوی اسید سیتریک و اسید مالیک هستند و می‌توانند باعث شوند که معده اسید بیش از حدی تولید کند و وقتی حجم اسید افزایش می یابد، اسید معده به سمت مری می‌رود.

غذاهای پرچرب نیز می‌توانند باعث علائم رفلاکس شوند.

مرکبات
کاهش مصرف اسیدهای رژیم غذایی می‌تواند علائم رفلاکس اسید مانند سرفه و گرفتگی صدا را  کاهش دهد.

کاهش مصرف مرکبات بسیار مهم است. مصرف آبلیمو معادل ریختن مستقیم اسید به معده‌ می‌باشد و مرکبات دیگر مانند پرتقال و نارنگی نیز می‌توانند علائم را تشدید کنند.

پیاز
از پیاز دوری کنید. ارتباط بین پیاز و رفلاکس اسید کاملا روشن است. پیاز فشاری را که باعث می‌شود اسفنکتر مری که برای جدا کردن معده از مری بسته شود کاهش می‌دهد و باعث رفلاکس اسید معده می شود و متأسفانه پختن پیاز نیز تأثیر زیادی بر کاهش میزان اسید ندارد.


نوشیدنی‌های گازدار

گاز آزاد شده از نوشابه‌های گازدار فشار معده را افزایش می‌دهد. همه حباب‌هایی که روی نوشابه می‌بینید به معده فشار می‌آورند و آن را منبسط می‌کنند و  باعث باز شدن دریچه‌ مری می شوند.

غذاهای تند
یکی از چیزهایی که بیماران مبتلا به رفلاکس معده را خیلی ناراحت می کند، غذاهای تند است. غذاهای تند موجب تحریک معده شده و  علائم را تشدید می‌کنند.

اگر غذای شما پیاز داشته باشد و مقداری هم تند باشد این دو منجر به رفلاکس معده می‌شوند.

غذاهای چرب
چربی‌ها به آرامی هضم می‌شوند و این یعنی آنها مدت بیشتری در معده می‌مانند و به اسید معده فرصت بیشتری می‌دهند تا بالا بیاید و به مری برسد و باعث رفلاکس می شوند.

می‌خواهید یک وعده‌ غذایی پرچرب مصرف کنید مقدار کمی از آن مصرف کنید و چند ساعت قبل از خواب غذا را میل کنید. اگر با شکمی پر از غذاهایی که آرام هضم می‌شوند، دراز بکشید، خطر سوزش سر دل در وسط شب افزایش می یابد.

قهوه
استفاده از قهوه به مقدار زیاد باعث افزایش علائم رفلاکس اسید معده می شود. کافئین موجود در چای هیچ تأثیری روی علائم رفلاکس معده ندارد. 

بهترین کار این است که مصرف قهوه‌ را به یک فنجان در روز محدود کنید.

شکلات
شکلات‌ های حاوی مقدار زیادی چربی، نقش مهمی در تحریک علائم رفلاکس اسیدی دارند. 

شکلات تلخ در مقایسه با شکلات شیری انتخاب سالم تری است و حاوی درصد بالاتری از آنتی اکسیدان‌های کاکائو است و شکر کمتری دارد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *