۵ توصیه برای آشپزی با عجله

مطلب را به اشتراک بگذارید

۵ توصیه برای آشپزی با عجله

وقتی مهمان ناخوانده در خانه‮تان را می‮زند. یا از صبح سرکار بوده‮اید مقداری از کارهای آشپزی مانده است و همسرتان نمی‮تواند به آنها برسد. این نکته‮ها به کارتان می‌آیند و بدون غذا نمی‌مانید.
لازمه انجام تمام این کارها اینست که شما برای هر هفته برنامه مشخصی داشته باشید تا لازم نباشد با پخت مقادیری زیاد از یک ماده غذایی در نهایت آن را دور بریزید؛ بدون آنکه به کارتان بیاید یا اینکه سبزیجات را برای زمان طولانی در یخچال یا فریزر نگهداری کنید که دیگر خواصی نداشته باشند.
مواد را از قبل آماده کنید. قبل از فریز کردن سبزیجات آنها را بشویید، خشک و تمیز کنید و به اندازه‌های مورد نیاز ببرید و خردشده در یخچال یا فریزر نگهداری کنید؛ تا لازم نباشد موقع شام برای آماده کردن آنها وقت بگذارید.

سلحشور آخر هفته باشید. مقادیری حبوبات بپزید یا خیس کنید که در طی هفته و در زمان نیاز، سریعتر بپزند. سبزیجات را نیم پز کنید یا ۲ تا مرغ را با هم کباب کنید و همه هفته با آنها غذا بپزید.

توجه داشته باشید که حبوبات را بر اساس گروه خون خود انتخاب نموده و میل نمایید.

از فرصتها استفاده کنید. به محض اینکه وارد خانه شدید، فر را روشن کنید یا آب را روی اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید تا مجبور نشوید بعداً منتظر شوید.
لیستی از اقلام مورد نیازتان داشته باشید. با یادداشت کردن اقلامی که درحال تمام شدن هستند می‮توانید قبل از اینکه موقع آشپزی گیر بیفتید و مجبور شوید برای تهیه مواد غذایی تمام شده به فروشگاه بروید، آنها را تهیه کنید.
 مواد را جایی بگذارید که به آنها احتیاج دارید. لوازم آشپزی را کنار گاز بگذارید، قابلمه‮ ها را در قفسه‮ ها بگذارید و چاقوها را در نزدیکی تخته گوشتِ خود نگه دارید تا وقتی به آنها احتیاج دارید دم دست باشند و در وقت و انرژی صرفه‮ جویی کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *