گراتن سیب زمینی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم : 
پنیر گرویر یا پنیر سوئیسی رنده شده ………………….. ۲۵۰ گرم
پنیر پارمزان رنده شده ………………………………….. ½ پیمانه (۶۵ گرم)
خامه ……………………………………………………. ۳ پیمانه
 سیب زمینی متوسط ………………………………… ۴ عدد (۹۰۰ گرم)
تره‌فرنگی ……………………………………………….. ۱ عدد
روغن زیتون …………………………………………… ۳ قاشق غذاخوری
جعفری تازه خردشده ………………………………….. ۲ قاشق غذاخوری
نمک …………………………………………………….. به مقدار لازم

فلفل ……………………………………………………. به مقدار لازم

طرز تهیه :

۱٫ سیب زمینی‌ها را پوست کنده و به قطر ۳ میلی‌متر ورقه کنید.

۲٫ فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. یک ظرف مناسب فر و متناسب با اندازه مواد را با ۱٫۵ قاشق غذاخوری کره چرب نمایید.

۳٫ از سیب زمینی‌های ورقه‌شده را در کف ظرف بچینید و روی آنها نمک و فلفل بپاشید. سپس با نیمی از پیازهای اسلایس شده و  ½ پیمانه از پنیر رنده شده لایه‌ای ایجادکنید.

۴٫ اگر از پیازچه استفاده می‌کنید نیمی از پیازچه و جعفری را اضافه نمایید. مقدار کمی پارمزان روی آنها بپاشید. دوباره با از سیب زمینی‌ها لایه‌ای ایجاد کنید و روی آنها نمک و فلفل بپاشید.

۵٫ سپس بقیه پیازهای اسلایس شده، ½ پیمانه پنیر رنده شده، بقیه جعفری و پیازچه و کمی پنیر پارمزان را اضافه نمایید.

۶٫ روی آنها را با باقی‌مانده سیب زمینی‌های اسلایس شده بپوشانید. خامه را اضافه نموده و ۱٫۵ قاشق غذاخوری از روغن زیتون را نقطه نقطه روی سیب زمینی‌ها قرار دهید.

۷٫ روی ظرف را با فویل آلمینیومی بپوشانید و غذا را به مدت ۱ ساعت بپزید. در این مرحله سیب‌زمینی ها نسبتاً نرم شده‌اند اما کاملا پخته نیستند.

۸٫ پس از گذشت ۱ ساعت ظرف را بیرون آورده و بقیه پنیر پارمزان و پنیر گرویدر رنده‌شده را روی غذا بپاشید.

۹٫ دوباره ظرف را در فر قرار داده و اجازه دهید تا به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه دیگر بپزد. زمانی پخت غذا به اتمام می‌رسد که سیب زمینی‌ها بدون اینکه له شوند نرم شده باشند و مخلوط شیر و خامه جذب غذا شده باشد. 

نکته: مصرف سیب زمینی برای گروه های خونی O و A مضر می باشد و برای گروه های خونی B و AB بلا مانع است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *