خامه ……………………………………………………. ۳ پیمانه
فلفل ……………………………………………………. به مقدار لازم
طرز تهیه :
۱٫ سیب زمینیها را پوست کنده و به قطر ۳ میلیمتر ورقه کنید.
۲٫ فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ظرف مناسب فر و متناسب با اندازه مواد را با ۱٫۵ قاشق غذاخوری کره چرب نمایید.
۳٫ ⅓ از سیب زمینیهای ورقهشده را در کف ظرف بچینید و روی آنها نمک و فلفل بپاشید. سپس با نیمی از پیازهای اسلایس شده و ½ پیمانه از پنیر رنده شده لایهای ایجادکنید.
۴٫ اگر از پیازچه استفاده میکنید نیمی از پیازچه و جعفری را اضافه نمایید. مقدار کمی پارمزان روی آنها بپاشید. دوباره با ⅓ از سیب زمینیها لایهای ایجاد کنید و روی آنها نمک و فلفل بپاشید.
۵٫ سپس بقیه پیازهای اسلایس شده، ½ پیمانه پنیر رنده شده، بقیه جعفری و پیازچه و کمی پنیر پارمزان را اضافه نمایید.
۶٫ روی آنها را با باقیمانده سیب زمینیهای اسلایس شده بپوشانید. خامه را اضافه نموده و ۱٫۵ قاشق غذاخوری از روغن زیتون را نقطه نقطه روی سیب زمینیها قرار دهید.
۷٫ روی ظرف را با فویل آلمینیومی بپوشانید و غذا را به مدت ۱ ساعت بپزید. در این مرحله سیبزمینی ها نسبتاً نرم شدهاند اما کاملا پخته نیستند.
۸٫ پس از گذشت ۱ ساعت ظرف را بیرون آورده و بقیه پنیر پارمزان و پنیر گرویدر رندهشده را روی غذا بپاشید.
۹٫ دوباره ظرف را در فر قرار داده و اجازه دهید تا به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه دیگر بپزد. زمانی پخت غذا به اتمام میرسد که سیب زمینیها بدون اینکه له شوند نرم شده باشند و مخلوط شیر و خامه جذب غذا شده باشد.
نکته: مصرف سیب زمینی برای گروه های خونی O و A مضر می باشد و برای گروه های خونی B و AB بلا مانع است.