نان پنیری

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :
پنیر موتزارلا خرد شده …………………………………. ۲۵۰ گرم
پیاز خرد شده …………………………………………. ۱ عدد
پنیر چدار خرد شده …………………………………… ۴۵۰ گرم
سس مایونز ………………………………………….. ½۱ پیمانه
ساور کریم ……………………………………………. ۲ قاشق سوپخوری
سیر ریز شده ………………………………………… ۳ یا ۴ حبه
روغن زیتون ……………………………………….. ½۱ پیمانه

نان باگت فرانسوی بزرگ ……………………………. ۲ عدد

طرز تهیه :

۱٫ در ابتدا پنیرها و پیازها را درون کاسه‌ای بزرگ با هم مخلوط کرده، سپس با ساور کریم و مایونز به هم بزنید. روغن زیتون و سیر را درون کاسه‌ای دیگر با هم مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود. مخلوط کره را به مخلوط پنیر اضافه کنید.

۲٫ فر را از قبل گرم کنید. پس از آن نان باگت را به صورت افقی برش دهید و به طرف پوسته سخت نان بخوابانید. مخلوط پنیر را بر روی نان پخش کنید و حدود ۳ تا ۵ دقیقه در فر قرار دهید تا قهوه‌ای رنگ شود.

۳٫ نان را از فر خارج کنید و ۵ دقیقه صبر کنید تا آماده سرو شود و بتوانید در دستان‌تان بگیرید. در آخر با چاقوی نان، نانهای پنیری را به برش‌های ۳ سانتی تقسیم کرده و میل کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *