کرپ کدو حلوایی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم : 

کدو حلوایی ……………………… ۸۰۰ گرم
پنیر خامه‌ای …………………….. ۱ پیمانه
سس گوجه‌فرنگی …………… ۱ پیمانه
شیر …………………………….. ۱ پیمانه
پیازچه تازه (خردشده) ………… ½ پیمانه
آرد ………………………………  پیمانه
برگ جعفری تازه ………………. ¼ پیمانه
برگ ریحان تازه ………………… ¼ پیمانه
برگ‌ مریم گلی ………………… ¼پیمانه
تخم مرغ ……………………….. ۳ عدد
پنیر پارمزان رنده شده ………… ۲ قاشق غذاخوری
نمک …………………………… ¼ قاشق مرباخوری
جوز هندی رنده‌شده …………..¼ قاشق مرباخوری
سالاد مخلوط برای سرو ………. به مقدار لازم

روغن زیتون …………………. به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱٫ نمک و آرد را در یک کاسه الک کنید.

۲٫ شیر و تخم مرغ‌ها را در یک ظرف با هم مخلوط نمایید سپس آرد را اضافه نمایید تا کاملا یکدست شود، سپس پیازچه‌های خرد شده را به آن اضافه کرده و به مدت ۳۰ دقیقه کنار قرار دهید.(برای تهیه کرپ و ریزه‌کاریهای تهیه آن، این مطلب را ببینید.)

۳٫ کدو حلوایی را پوست کنده و خرد کنید.

۴٫ کدو حلوایی‌ پوست‌کنده و خردشده را با کمی آب به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بپزید تا کدوها نرم شوند. آنها را به یک آبکش منتقل کنید و در حدود ۵ دقیقه کناری بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود. بهتر است آب کمی برای پخت اضافه کنید که در پایان پخت آب آن تمام شود در این صورت کدوها خوشمزه‌تر می‌شوند.

۵٫ برگ‌های مریم گلی، ریحان و جعفری را ریز خرد کنید.

۶٫ کدوی پخته شده را با یک چنگال پوره کنید. برگ‌های خرد شده مریم گلی، جعفری، نمک، فلفل و پودر جوز هندی را با آن مخلوط نمایید.

۷٫ پنیر خامه‌ای را خرد کرده و به آنها اضافه کنید.

۸٫ فر را با دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. یک تابه به قطر ۱۸ سانتی‌متر را با روغن چرب نمایید و را روی حرارت متوسط گرم کنید.

۹٫ ¼ پیمانه از مایع کرپ (مخلوط) را در آن بریزید و تابه را بچرخانید تا تمام سطح آن را بپوشاند. آن را به مدت ۲ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود. بعد آن را برگردانید و سمت دیگر را به مدت ۱ دقیقه سرخ کنید.

۱۰٫ آن را به یک ظرف درب‌دار منتقل نمایید تا گرم بماند. این کار را با بقیه مایع کرپ انجام دهید تا ۸ کرپ آماده شود.

۱۱٫ یک خمیر کرپ را روی تخته آشپزی قرار دهید. پیمانه از مخلوط کدو حلوایی را روی آن قرار دهید و آن را رول کنید. این کار را با بقیه کرپ‌ها تکرار کنید.

۱۲٫ یک ظرف پیرکس با عمق ۵ سانتی متر و طول و عرض ۳۰*۲۴ را چرب کنید. و کرپ‌ها را در ظرف قرار داده و روی آنها را با ریحان خرد شده، سس گوجه و پنیر پارمزان بپوشانید.

۱۳٫ بدون اینکه درب ظرف را بگذارید آنها را به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که پنیرها آب شوند در فر بپزید. ۳ دقیقه آنها را در دمای اتاق قرار دهید و بعد با سالاد سرو نمایید. 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *