چگونه چرب شدن پوست را به عقب بیندازیم؟

مطلب را به اشتراک بگذارید

چگونه چرب شدن پوست را به عقب بیندازیم؟

اگر غدد چربی پوست بیش از حد چربی ترشح کنند، باعث ایجاد پوست چرب می‌گردد. چربی زیاد روی پوست می‌آید و شکل براق روغنی به آن می‌دهد. به دلیل این که منافذ پوستی درشت هستند، پوست زمخت به نظر می‌رسد.
افزایش بیش‌ از حد مقدار چربی روی پوست مشکلاتی را به همراه دارد، مثلا افرادی که پوست‌شان خیلی چرب است همیشه روی سطح پوست خود حالت روغنی و براق را احساس می‌کنند و این مسئله برای آن‌ها ناخوشایند است.

علل ایجاد پوست چرب :

وراثت
مقدار هورمون‌های بدن
بارداری
قرص‌های ضد بارداری
مواد آرایشی صورت
آب و هوای گرم و مرطوب

با رعایت این مراحل چگونه می توانید این اثرات منفی را کمتر کنید.

۱– اصول اولیه را رعایت کنید. متخصصان توصیه می کنند روزی ۲ یا ۳ بار باید صورت خود را با آب و صابون بشویید. اگر در طول روز به آب دسترسی ندارید، دستمال مرطوب همراه داشته باشید.
۲– متخصصان پوست و زیبایی در این که از کدام صابون یا پاک کننده استفاده شود هم عقیده نیستند، اما می گویند اگر محصولی پیدا کردید که برای پوست تان کارساز بود، به استفاده از آن ادامه دهید.
۳– به توصیه های متخصص پوست توجه کنید و با آب ولرم، نه آب داغ، دوش بگیرید. آب داغ رطوبت پوست را از بین می برد و آب سرد باعث شوک پوست می شود.
۴– از پاک کننده هایی که پوست را خشک می کنند استفاده نکنید. این کار، بر عکس باعث چرب تر شدن پوست می شود.
۵– از مرطوب کننده های و کرم های ضدآفتاب که باعث مسدود شدن منافذ پوست نمی شوند استفاده کنید. این محصولات فاقد چربی هستند.
۶– دارویی به نام رتینوید (retinoid) وجود دارد که فعالیت غدد چربی را کمتر کرده و غدد را کوچک می کند. با متخصص پوست در این باره صحبت کنید.
۷– این را بدانید که هورمون ها، گرما و غذاهای پرچرب، غدد چربی را تحریک می کنند.
۸– یادتان باشد، تلاشی که برای تمیز ماندن پوست چرب خود می کنید تا مدتی تاثیر دارد. چون پوست چرب ارثی است و کاری نمی توان کرد.

نکات و هشدارها

جوش زدن های پی در پی ممکن است آکنه یا دیگر مشکل پوستی باشد. با متخصص پوست برای راهنمایی و روش های درمان مشورت کنید.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *