پنی سیلین جی بنزاتین (ویال پن) (Penicillin G Benzathine)

مطلب را به اشتراک بگذارید

موارد و مقدار مصرف: ‏
این دارو در درمان عفونتهای باکتریایی حساس به پنی سیلین ،از جمله بیماری یاز، التهاب حلق و سیفیلیس و به عنوان ‏پیشگیری از ابتلا به تب روماتیسمی مصرف می شود. ‏
موارد منع مصرف و احتیاط: ‏
درصورت وجود سابقه آلرژیک به پنی سیلین ها نباید مصرف شود. ‏
عوارض جانبی: ‏
واکنش های حساسیتی شامل کهیر، تب، درد مفاصل، آنژیوادم و شوک آنافیلاکتیک در بیمارانی که دچار حساسیت مفرط می ‏شوند، با مصرف این دارو گزارش شده است. ‏
هشدار: ‏
در صورت وجود سابقه آلرژیک به پنی سیلین ها نباید مصرف شود. 
تداخل دارویی: ‏
مصرف همزمان پنی سیلین ها با متوترکسات منجر به کاهش کلیرانس متوترکسات و درنتیجه مسمومیت با این دارو می ‏شود. ‏
نکات قابل توصیه به بیمار: ‏
‏۱- این دارو فقط باید از راه تزریق عمیق عضلانی مصرف شود و نباید از راه وریدی، داخل شریان یا زیرجلدی یا نزدیک ‏عصب تزریق شود.  
‏۲- تزریق پنی سیلین ‏G‏ بنزاتین باید به صورت آهسته و پیوسته انجام شود تا سوزن مسدود نشود.  
‏۳- مخلوط کردن پنی سیلین ها و آمینوگلیکوزیدها توصیه نمی شود.  
‏۴- در صورت بروز اسهال، بدون مشورت با پزشک از مصرف هر گونه داروی ضداسهال باید خودداری کرد.  
فارماکوکینتیک:‏
این دارو به آهستگی در محل تزریق (عضلانی) آزاد و پس از هیدرولیز به پنی سیلین ‏G‏ تبدیل می شود و در نتیجه، غلظت ‏سرمی مطلوب، اگر چه کمتر، اما به مدت طولانی تری نسبت به سایر پنی سیلین های تزریقی ایجاد می کند.اوج غلظت ‏سرمی دارو پس از ۲۴ ساعت ایجاد خواهد شد. ‏
اشکال دارویی: ‏
For Injection:600,000units,1,200,000units‏ ‏

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *