پرک جوانه گندم ۲۰۰ گرمی

مطلب را به اشتراک بگذارید

جوانه گندم

پرک جوانه گندم به عنوان یک مکمل غذایی از ارزش غذایی بسیار خوبی برخوردار است. یک منبع عالی از پروتئین های گیاهی، همراه با فیبر و چربی های سالم. همچنین منبع خوبی از منیزیم، روی، پتاسیم و فسفر است.

جوانه گندم سرشار از ویتامین E، ماده مغذی ضروری با خاصیت آنتی اکسیدانی است. آنتی اکسیدان ها باعث کاهش رادیکال های آزاد در بدن می شوند و برای پیشگیری از بیماری ها بسیار مفید می باشند. این محصول به تقویت ایمنی بدن و سلامت قلب کمک می کند.

جوانه گندم به کنترل سطح کلسترول کمک می کند. همچنین می تواند به درمان علائم یائسگی کمک کند.

افزودن پرک جوانه گندم به صبحانه یا اوتمیل جو دوسر، ماست یا اسموتی یک روش عالی برای جذب فیبر غذایی محسوب می شود. فیبر استفاده شده در بدن از یبوست جلوگیری می کند.

قند خون را تثبیت می کند:

افزایش دریافت فیبر از طریق مواد غذایی مانند پرک جوانه گندم، علاوه بر جلوگیری از یبوست، می تواند برای قند خون مفید باشد. فیبر، باعث کاهش سرعت جذب قند در جریان خون می شود و ضمن جلوگیری از افزایش آن، به تنظیم سطح قند خون کمک می کند.

از سرطان جلوگیری می کند:

به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی زیاد، جوانه گندم در پیشگیری و درمان سرطان مفید می باشد.

پرک جوانه گندم را می توانید به محصولات پخته شده یا شِیک های پروتئینی اضافه کنید تا به سرعت ارزش غذایی و همچنین فواید سلامتی وعده غذایی شما را افزایش دهد.

این محصول را می توانید در تهیه انواع صبحانه های فوری، نوشیدنی ها، معجون، دسر، ماست و یا در انواع پوره میوه ریخته و میل نمایید. همچنین می توانید انواع کیک، شیرینی و بیسکوئیت های لذیذ را با آن تهیه فرمایید.

پرک جوانه گندم قابل استفاده در تهیه انواع غذاها مانند کتلت، دلمه، انواع خورش و سوپ است.

جوانه گندم حاوی فیبر بالا، آهن، کلسیم، گروه ویتامین B، پتاسیم، منیزیم و مواد معدنی می باشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *