ترشی کاپاریس ۵۰۰ گرمی

ترشی-کاپاریس-2

مطلب را به اشتراک بگذارید

در مورد ترشی کاپاریس در این مطلب توضیح داده ایم.

با ما همرا ه باشید.

ترشی کاپاریس OAB

ترشی کاپاریس OAB شامل کاپاریس، سرکه طبیعی سیب و نمک کم سدیم است.

کاپاریس ها جوانه های گل نارس (Capparis spinosa) نوعی بوته که معمولاً در کشور های اسپانیا، ایتالیا و یونان کشت می شود.

کاپاریس ها ریز هستند و کالری، چربی، پروتئین و کربوهیدرات، مس و ویتامین k کمی دارند اما غنی از آنتی اکسیدان، دیگر ویتامین ها و مواد معدنی هستند.

این مقدار ویتامین k برای تقویت استخوان ها و لخته شدن خون در بدن بسیار مفید است.

این ترشی کاپاریس OAB معمولاً به عنوان یک افزودنی خوشمزه به غذاها، سالادها یا ساندویچ‌ها، پاستاها و برای تزئین غذا استفاده می‌شود.

ترشی-کاپاریس-OAB-3

خواص کاپاریس:

کاپاریس ها، اثرات ضد باکتریایی، ضد قارچی، ضد درد، ضد تومور، آنتی اکسیدانی و اثرات محافظت از کبد و اعصاب را دارند.

آنتی اکسیدان های موجود در کاپاریس، التهاب و بیماری های مزمن را کاهش می دهند، از جمله: بیماری های قلبی، سرطان و دیابت نوع ۲  .

فلاوونوئیدها و سایر ترکیبات فعال موجود در کاپاریس دارای خواص ضد التهابی هستند که می‌توانند به کاهش التهاب در بدن کمک کنند. التهاب مزمن با برخی از بیماری‌هایی مانند التهاب مفاصل، دیابت و بیماری‌های قلبی مرتبط است، بنابراین مصرف کاپاریس می‌تواند به تسکین التهاب و علائم مرتبط با آن کمک کند.

سدیم موجود در کاپاریس در تنظیم تعادل مایعات و سطح فشار خون نقش اساسی دارد.

ترشی کاپاریس همچنین حاوی مس است، یک ماده معدنی که به متابولیسم آهن در بدن، تولید انرژی و عملکرد مغز کمک می کند.

کاپاریس همچنین به دلیل کالری کمی که دارد، بهترین انتخاب در برنامه غذایی، جهت کاهش وزن است.

کاپاریس شامل ترکیباتی است که ممکن است سلامت قلب را با کمک به کاهش سطوح کلسترول و کاهش خطر بیماری قلبی عروقی پشتیبانی کنند. علاوه بر این، وجود فلاوونوئیدها در کاپاریس ممکن است به بهبود گردش خون سالم و کاهش خطر لخته شدن خون کمک کند.

تحقیقات اخیر بر روی ترکیبات موجود در کاپاریس نشان می دهند که در تنظیم قند خون، کاهش جذب کربوهیدرات و حفاظت از سلول های تولید کننده انسولین در پانکراس نقش بسیار مهمی دارند.

ترشی کاپاریس را می توانید از مغازه ها یا بصورت آنلاین خریداری کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *