ویژگی های افراد دارنده گروه خون AB

مطلب را به اشتراک بگذارید

تنها‎ ‎هزار‎ ‎سال‎ ‎از‎ ‎وجود‎ ‎این‎ ‎گروه‎ ‎خون‎ ‎گذشته‎ ‎و‎ ‎تنها‎ ۲‎تا‎ ۵% ‎جمعیت‎ ‎کره زمین‎ ‎را‎ ‎تشکیل‎ ‎می‎ ‎دهند‎. ‎محقّقان‎ ‎بر‎ ‎این‎ ‎باورند‎ ‎که‎ ‎گروه‎ ‎خون ‏AB‏ هنوز‎ ‎در‎ ‎حال تغییر‎ ‎و‎ ‎تحول‎ ‎است‎. ‎از‎ ‎آنجایی‎ ‎که‎ ‎وجود‎ ‎این‎ ‎گروه‎ ‎خونی‎ ‎نتیجه‎ ‎ادغام‎ ‎گروه‎ ‎های خونی‎ ‎دیگر‎ ‎است‎ ‎و‎ ‎عوامل‎ ‎محیطی‎ ‎در‎ ‎به‎ ‎وجو‎ ‎د‎ ‎آمد‎ ‎ن‎ ‎آن‎ ‎نقشی‎ ‎نداشته‎ ‎است‎ .‎‏ بنابراین‎ ‎دارندگان‎ ‎این‎ ‎گروه‎ ‎خونی‎ ‎ویژگی‎ ‎های‎ ‎خاص‎ ‎ایمنی‎ ‎خود‎ ‎را‎ ‎دارند‎.‎
گروه‎ ‎خون ‏AB‏ بسته‎ ‎به‎ ‎وضعیت‎ ‎موجود‎ ‎می‎ ‎تواند‎ ‎ویژگی‎ ‎های‎ ‎شخصیتی‎ ‎خاص گروه‎ ‎های‎ ‎خونی‎ ‎دیگر‎ ‎را‎ ‎داشته‎ ‎باشد‎. ‎گروه‎ ‎خون ‏AB‏ ویژگی‎ ‎های‎ ‎هورمون‎ ‎های استرس‎ ‎گروه‎ ‎خون ‏O‏ را‎ ‎داشته‎ ‎و‎ ‎در‎ ‎عکس‎ ‎العمل‎ ‎های‎ ‎شیمیایی‎ ‎در‎ ‎پاسخ‎ ‎به‎ ‎اکسید نیتریک،‎ ‎ویژگی‎ ‎های‎ ‎گروه‎ ‎خون ‏B‏ را‎ ‎دارد‎. ‎البتّه‎ ‎از‎ ‎لحاظ‎ ‎سیستم‎ ‎گوارشی‎ ‎همانند گروه‎ ‎خون ‏A‏ است‎ ‎ولی‎ ‎از‎ ‎لحاظ‎ ‎لیست‎ ‎مصرفی‎ ‎گوشت‎ ‎مناسب‎ ‎گروه‎ ‎خونش‎ ‎تا حدودی‎ ‎مثل ‏B‏ می‎ ‎باشد‎ .‎بنابراین‎ ‎با‎ ‎آنکه‎ ‎گروه‎ ‎خون ‏AB‏ نیاز‎ ‎به‎ ‎پروتئین‎ ‎بیشتری نسبت‎ ‎به‎ ‎گروه‎ ‎خون ‏A‏ دارد‎ ‎اما‎ ‎به‎ ‎اندازه‎ ‎کافی‎ ‎اسید‎ ‎معده‎ ‎جهت‎ ‎هضم‎ ‎گوشت‎ ‎را دارا‎ ‎نیست‎ ‎تا‎ ‎بتواند‎ ‎به‎ ‎طور‎ ‎کامل‎ ‎گوشت‎ ‎را‎ ‎هضم‎ ‎و‎ ‎سوخت‎ ‎و‎ ‎ساز‎ ‎نماید‎ .‎معده افراد‎ ‎دارنده‎ ‎گروه‎ ‎خون ‏AB‏ به‎ ‎سختی‎ ‎قادر‎ ‎به‎ ‎هضم‎ ‎گوشت‎ ‎است‎.‎ سیستم‎ ‎ایمنی دارندگان‎ ‎گروه‎ ‎خون ‏AB‏ مثل ‏A‏ بوده‎ ‎و‎ ‎نسبت‎ ‎به‎ ‎سرطان‎ ‎آسیب‎ ‎پذیر‎ ‎هستند‎.‎
گروه‎ ‎خون ‏AB‏ مقاومت‎ ‎بهتری‎ ‎در‎ ‎برابر‎ ‎ترشح‎ ‎کورتیزول‎ ‎داشته‎ ‎و‎ ‎تحمل بیشتری‎ ‎در‎ ‎ورزش‎ ‎دارد‎ .‎این‎ ‎شرایط‎ ‎به‎ ‎علّت‎ ‎ویژگی‎ ‎ژنتیکی‎ ‎خاص‎ ‎به‎ ‎ارث‎ ‎برده‎ ‎از نیاکان‎ ‎این‎ ‎گروه‎ ‎خونی‎ ‎است‎. ‎همچنان‎ ‎تحقیقات‎ ‎در‎ ‎مورد‎ ‎شخصیت‎ ‎و‎ ‎وضعیت ژنتیکی‎ ‎گروه‎ ‎خون ‏AB‏ در‎ ‎حال‎ ‎انجام‎ ‎است‎ .‎ولی‎ ‎در‎ ‎بهترین‎ ‎حالت‎ ‎آنها‎ ‎بسیار روحانی،‎ ‎با‎ ‎عزت‎ ‎نفس‎ ‎و‎ ‎بسیار‎ ‎مهربانند‎ ‎و‎ ‎قابلیت‎ ‎آن‎ ‎را‎ ‎دارند‎ ‎که‎ ‎آن‎ ‎سوی‎ ‎بدی‎ ‎های جامعه‎ ‎را‎ ‎ببینند‎.‎ بسیار‎ ‎خواستار‎ ‎استقلال‎ ‎بوده‎ ‎و‎ ‎در‎ ‎اجتماع‎، انتقادها‎ ‎و‎ ‎اختلاف نظرها‎ ‎را‎ ‎می‎ ‎پذیرند‎ ‎و‎ ‎دارای‎ ‎شخصیتی‎ ‎هستند‎ ‎که‎ ‎راحت‎ ‎تر‎ ‎از‎ ‎دیگر‎ ‎گروه‎ ‎های‎ ‎خونی قادر‎ ‎به‎ ‎زندگی‎ ‎در‎ ‎جامعه‎ ‎ی‎ ‎مدرن‎ ‎امروزی‎ ‎هستند‎.‎

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *