غذا های مقوی دوران شیردهی گروه خون B

مطلب را به اشتراک بگذارید

غذاهای مقوی دوران شیردهی مادر دارنده گروه خون A

پروتئین

کلسیم

آهن

روی

-گوشت های ارگانیک به ویژه گوشت گاو و گوسفند، جگر گاو، گوشت گوزن و آهو

-ماهی و غذاهای دریایی

-شیر گاو

-شیر بز

-ماست

-ماهی ساردین کنسرو شده با استخوان

-جلبک دریایی

-گوشتهای ارگانیک

-جگر و دل و قلوه گوساله

-برگه زرد آلو

-سبزیجات با برگ تیره

-لوبیا چشم بلبلی

-لوبیا لیما

ویتامین B6

ویتامین C

ویتامین D

ویتامین K

-بوقلمون

-ماهی

-موز

-لوبیا چشم بلبلی

-توت فرنگی

-هندوانه

-آناناس

-شیر

-ماهی های روغنی

-زرده تخم مرغ

-سبزیجات با برگهای سبز تیره

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *