غذا های سودمند و مضر برای کودک با گروه خونی B

غذا های سودمند و مضر برای کودک با گروه خونی B

مطلب را به اشتراک بگذارید

غذا های سودمند و مضر برای کودک با گروه خونی B

نکته: تمامی غذاها تا یک سال اول می بایست پوره یا له شده و از صافی گذرانده شده باشند.

غلات

شیره برنج – از ۶ ماهگی
جو دو سر – از ۹ ماهگی

سبزیجات

چغندر- از ۱۲ ماهگی
بروکلی – از ۱۲ ماهگی
کلم پیچ – از ۱۲ ماهگی
هویج – از ۶ ماهگی
سیب زمینی – از ۹ ماهگی
جلبک دریایی – از ۹ تا ۱۲ ماهگی
اسفناج – از ۱۲ ماهگی
کدو مسما – از ۶ ماهگی
سیب زمینی شیرین – از ۶ ماهگی

میوه ها


سیب – از ۷ تا ۹ ماهگی

زرد آلو – از ۶ ماهگی
موز – از ۶ ماهگی
زغال اخته – از ۶ ماهگی
پاپایا – از ۱۲ ماهگی
گلابی – از ۶ ماهگی
آناناس – از ۱۲ ماهگی
آلو- از ۷ تا ۹ ماهگی
توت فرنگی –  از ۱۲ ماهگی

حبوبات


لوبیا سبز و نخود فرنگی – از ۶ ماهگی

لوبیا لیما – از ۹ تا ۱۲ ماهگی

پاستا / برنج


برنج – از ۹ تا ۱۲ ماهگی

نان برنجی – از ۹ تا ۱۲ ماهگی 
شیره برنج – از ۹ تا ۱۲ ماهگی
جو دو سر پرک – از ۶ تا ۹ ماهگی
آرد بدون گلوتن – از ۹ تا ۱۲ ماهگی

لبنیات

کره – از ۱۲ ماهگی
پنیر بز – از ۱۲ ماهگی
کفیر – از ۹ تا ۱۲ ماهگی
پنیر ریکوتا – از ۱۲ ماهگی
ماست – از ۷ تا ۹ ماهگی

گوشت 


گوشت گاو – از ۹ تا ۱۲ ماهگی

گوشت بره – از ۹ تا ۱۲ ماهگی
بوقلمون – از ۹ تا ۱۲ ماهگی
گوشت گوزن و آهو – ۱۲ ماهگی

غذاهای مضر برای کودک دارنده گروه خون B یک سال اول


غلات


شیره گندم

سبزیجات


ذرت

کدو حلوائی
گوجه فرنگی
میوه ها
آواکادو
میوه ستاره ایی (carambola)

حبوبات


لوبیا چشم بلبلی                                    لوبیا چیتی

نخود                                                    شیر سویا
عدس                                                   توفو
میسو

پاستا / برنج


گندم سیاه                                           سبوس گندم

شیره ذرت                                           جوانه گندم

لبنیات


پنیر آمریکایی

بستنی

گوشت


مرغ

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *