علائم برخی از سرطان ها

مطلب را به اشتراک بگذارید

وجود خون در مدفوع از نشانههای ابتلا به سرطان روده بزرگ است که نباید با بیماری بواسیر اشتباه گرفته شود. سرطان مثانه و کلیه نیز با مشاهده خون در ادرار، احساس درد و سوزش و افزایش ادرار تشخیص داده میشود.
برای انواع سرطان به طور کلی ۱۰ نشانه وجود دارد اما سابقه سرطان در خانواده بسیار مهم است و به دردهایی که طولانی مدت ادامه می یابد و دلیل و منشأ مشخصی ندارند نیز باید توجه کرد.
کاهش وزن سریع بدون دلیل بدون داشتن رژیم غذایی و ورزش از نشانه سرطان است البته گاهی به دلیل پرکاری تیروئید هم ایجاد می شود که در هر دو صورت باید سریع به پزشک مراجعه کرد.
احساس درد در برخی نواحی بدن مانند شکم یا لگن که از علائم سرطان تخمدان در زنان است، سیری زودرس یا نفخ کردن نیز حتی وقتی غذایی خورده نمیشود میتواند از علائم سرطان معده باشد.
در برخی از سرطانها نیز نشانههای ظاهری بروز داده میشود مثلا تغییرات رنگ پوست به همراه خونریزی یا ورقه ورقه شدن پوست که از علائم سرطان پوست است.
وجود خون در مدفوع از نشانههای ابتلا به سرطان روده بزرگ است که نباید با بیماری بواسیر اشتباه گرفته شود. سرطان مثانه و کلیه نیز با مشاهده خون در ادرار، احساس درد و سوزش و افزایش ادرار تشخیص داده میشود.
سرفه های مکرر، بروز خلط خونی، سنگین شدن و احساس شدید درد در سینه از علائم سرطان ریه است و هر نوع زخم در دهان، گلو زبان که درمان نشود نیز از علائم سرطان دهان و گلو است.
تغییرات سینه در زنان و مردان از نشانه های سرطان سینه است قرمزی و ضخیم شدن پوست سینه، وجود جوش یا دانهای روی پوست سینه که بیشتر از یک هفته باقی ماند تغییرات در نوک سینه، بروز ترشحات غیرعادی از علائم سرطان سینه است که باید جدی گرفته شود.
مشکل بلع غذا از می تواند یکی ازعلائم سرطان مری باشد. به طور کلی مشکلات مربوط به بلع و هضم غذا به صورت طولانی مدت از علائم سرطانهای دستگاه گوارش است. با وجود تمام این علائم مردم باید بدانند که سابقه سرطان در خانواده در بروز سرطان بسیار موثر است و به دردهایی که طولانی مدت ادامه مییابد و دلیل و منشأ مشخصی ندارند نیز باید توجه کرد و به پزشک مراجعه کرد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *