طرز تهیه سوپ ها و خورش ها
سوپ بوقلمون
مواد لازم:
۸ فنجان اندازه گیری آب بوقلمون (گردن بوقلمون را به همراه ۲ عدد پیاز، ۳ عدد هویج ۳ عدد ساقه کرفس، کمی جعفری و ریحان و یک عدد برگ بو بپزید و پس از پخت از آن استفاده کنید).۲ عدد هویج خرد شده
۲ ساقه کرفس خرد شده
۱ عدد پیاز خرد شده
۱ فنجان اندازه گیری گوشت خرد شده بوقلمون
۱ فنجان رشته (تهیه شده از برنج یا گندم بدون گلوتن)
نمک به اندازه لازم
طرز تهیه:
تمام مواد غیر از رشته را در قابلمه خوب بپزید، سپس رشته را اضافه کرده ۱۰ دقیقه دیگر بپزید و سرو کنید.
سوپ ماهی
مواد لازم:
۳۵۰ گرم ماهی مجاز گروه خون تکه شده
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ عدد هویج خرد شده ریز
۱ ساقه کرفس خرد شده ریز
نصف پیاز خرد شده ریز
۴ فنجان اندازه گیری آب
نمک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه:
درون قابلمه ای پیاز و هویج و کرفس را در روغن زیتون تفت دهید و سپس آب را به آن اضافه کنید و بگذارید تا سبزیجات خوب پخته شود، ماهی و نمک و فلفل را به سبزیجات پخته شده اضافه کنید و پس از پخته شدن ماهی سرو کنید.