طرز تهیه سوپ ها و خورش ها

طرز تهیه سوپ ها و خورش ها

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه سوپ ها و خورش ها

سوپ بوقلمون

مواد لازم:

۸ فنجان اندازه گیری آب بوقلمون (گردن بوقلمون را به همراه ۲ عدد پیاز، ۳ عدد هویج ۳ عدد ساقه کرفس، کمی جعفری و ریحان و یک عدد برگ بو بپزید و پس از پخت از آن استفاده کنید).۲ عدد هویج خرد شده
۲ ساقه کرفس خرد شده
۱ عدد پیاز خرد شده
۱ فنجان اندازه گیری گوشت خرد شده بوقلمون
۱ فنجان رشته (تهیه شده از برنج یا گندم بدون گلوتن)
نمک به اندازه لازم

طرز تهیه:

تمام مواد غیر از رشته را در قابلمه خوب بپزید، سپس رشته را اضافه کرده  ۱۰ دقیقه دیگر بپزید و سرو کنید.

سوپ ماهی 

مواد لازم:

۳۵۰ گرم ماهی مجاز گروه خون تکه شده 
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ عدد هویج خرد شده ریز
۱ ساقه کرفس خرد شده ریز
نصف پیاز خرد شده ریز
۴ فنجان اندازه گیری آب
نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه:

درون قابلمه ای پیاز و هویج و کرفس را در روغن زیتون تفت دهید و سپس آب را به آن اضافه کنید و بگذارید تا سبزیجات خوب پخته شود، ماهی و نمک و فلفل را به سبزیجات پخته شده اضافه کنید و پس از پخته شدن ماهی سرو کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *