طرز تهیه سرکه خرما

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه سرکه خرما 

سرکه یکی از فرآورده های طبیعی تولید شده به دست بشر است که دارای ویژگی های بسیاری از جمله :

مصارف غذایی، دارویی و پاک کننده دارد که همچنین ویژگی های منحصر به فرد سرکه باعث آسیب رساندن به طبیعت نمی شود. در نقاط مختلف جهان سرکه های مختلفی تولید می شود که سرکه خرما یکی از آنهاست. با توجه به مرغوبیت خرمای تولید شده داخل کشور عزیزمان ایران سرکه تولید شده از این ماده غذایی شگفت انگیز نیز دارای کیفیت فوق العاده ای است که شاید در مقایسه با برخی کشورهای تولید کننده بی نظیر باشد. با توجه به درخواست های مکرر شما عزیزان در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه سرکه خرما آشنا کنیم.

مواد لازم :
• خرما…………..۲ کیلوگرم
• آب جوشیده………………۴ لیتر
نمک دریا……………….۱ قاشق غذاخوری
•  سرکه……………….نیم لیتر
• مایه خمیر………………..۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
ابتدا خرما را هسته بگیرید سپس خرما را با استفاده از چرخ گوشت چرخ کنید و داخل ظرفی غیر فلزی و با دهانه بزرگ بریزید و آب و باقی مواد را اضافه کنید درب ظرف را بسته و در محیطی تاریک و گرم قرار دهید باید به مدت ۲۵ تا ۵۰ روز بسته به دمای محیط نگهداری شود. در پایان هر دوره هفت روزه درب ظرف را باز کرده و محتویات را با هم مخلوط کنید تا قسمتهای مختلف به صورت مساوی تخمیر شوند، پس از این مدت سرکه بدست آمده را با پارچه صاف کنید و استفاده نمایید.
نکات مهم :
• نکته اول اینکه هرچه خرما شیرین و دارای شیره بیشتری باشد سرکه مرغوبتری بدست خواهد آمد، همچنین آب بیشتری نیز نیاز خواهد داشت.
• ظرفی را انتخاب کنبد که در عمل تخمیر و بالا آمدن محتویات ظرف سر ریز نشود.
• دلیل استفاده از مخمر فقط در جهت کوتاه تر شدن زمان برای رسیدن و تخمیر سرکه است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *