شیش برک

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم ‏‎:‎
‎ ‎
ماست پرچرب ………………………. ‏۱۰۰۰ گرم
گوشت چرخ‌کرده ……………………. ‏۳۰۰ گرم
آرد ……………………………………..‏ ۲ لیوان
سیر …………………………………… ‏۳ حبه
پیاز کوچک …………………………….‏ ۱ عدد
روغن زیتون …………………………..‏ ۳ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ………………………..‏ ۳ قاشق غذاخوری
گشنیز خردشده ……………………..‏ ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، دارچین ………………… به میزان کافی
طرز تهیه ‏‎:‎
‎ابتدا برای تهیه خمیر در یک کاسه آرد را همراه با کمی نمک مخلوط کنید. به تدریج به آن ۱ قاشق روغن زیتون و آب ‏اضافه کنید ‏تا خمیر نرمی حاصل شود‎) ‎حدود ¾۱ پیمانه). روی خمیر را با سلفون پوشانیده و برای ۳۰ دقیقه داخل ‏یخچال قرار دهید تا ‏استراحت کند‎.‎
‎برای تهیه ماده گوشتی داخل پیراشکی‌ها؛ ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و در یک تابه که یک قاشق روغن زیتون در آن ‏ریخته شده ‏روی حرارت متوسط قرار دهید تا پیازها کمی سبک شوند. سپس گوشت چرخ‌کرده، نمک، فلفل و ‏دارچین را به میزان لازم اضافه ‏کرده و تفت می‌دهیم تا گوشت قهوه‌ای شود. سپس تابه را از روی حرارت ‏برمی‌‌داریم‎.‎
‎فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‮گراد روشن کنید.‏
‎خمیر را از یخچال بیرون آورده روی سطح صافی با وردنه پهن کنید تا ضخامت آن حدود ۲ میلی‌متر شود. سپس با ‏قالب گردی به ‏قطر ۴ سانتیمتر یا کوچکتر خمیر را برش زده و مقدار متناسبی از مخلوط گوشتی روی نیمه پائینی ‏آن قرارداده و نیمه دیگر را ‏روی آن قرار داده و با دست لبه‌ها را بهم می‌چسبانیم‎.‎
‎وقتی همه پیراشکی‌ها درست شد آنها را روی کاغذ روغنی که کف سینی فر چیده شده مرتب می‌چینیم و به مدت ‏‏۱۰ دقیقه داخل ‏فر قرار می‌دهیم تا خمیر طلایی شود‎.‎
‎برای آماده کردن سس؛ ماست را هم زده و داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. نشاسته را با ‏حدود ¼ پیمانه آب ‏مخلوط کرده و با ماست مخلوط می‌کنیم دائم آن را هم بزنید تا ماست نبرد. وقتی کمی غلیظ شد ‏شعله را کم کنید تا ماست ته نگیرد‎.‎
‎سیرهای خرد‌ شده را در یک تابه کوچک با یک قاشق روغن زیتون روی شعله کم، کمی تفت دهید تا بوی آن بلند شود ‏سپس گشنیز ‏خرد شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید بلافاصله قبل از اینکه بسوزند از روی شعله برداشته و به ‏ماست اضافه می‌کنیم‎.‎

‎برای سرو پیراشکی‌های گوشت را در بشقاب سرو قرار داده و روی آن سس ماست می‌ریزیم. اگر پیراشکی‌ها ‏زمان زیادی در ‏سس باقی بمانند حالت کرانچی خود را از دست می‌دهند و وا می‌روند‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال : مصرف ماست برای دارندگان گروه خونی O مضر، برای گروه خونی A بلامانع، و برای گروه خونی B و AB سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *