خورش کرفس

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش کرفس

مواد لازم :
روغن زیتون ……………………………………………. ۵۰ گرم (۴۵۰ کالری)
گوشت گوسفند با استخوان بدون چربی…………… ۵۰۰ گرم (حدود ۶۵۰ کالری)
نعناع و جعفری پاک شده و خرد شده………………. ۵۰۰ گرم (۷۰ کالری)
کرفس شسته و خرد شده ………………………….. ۴۰۰ گرم (۵۶ کالری)
پیاز خلال شده ………………………………………… ۱۰۰ گرم (۴۲ کالری)
نمک دریا……………………………………………………… به مقدار کافی
طرز تهیه : 
گوشت را شسته در قابلمه ای بریزید، آب و نمک دریا را به آن افزوده تا بپزد. روغن زیتون را در تابه ریخته و کمی داغ کنید و سپس کرفس به سایز دلخواه خرد شده را درون روغن ریخته و حدود پانزده دقیقه تفت دهید. کرفس را از روغن خارج کنید و سپس پیاز را در همان روغن بریزید و وقتی کمی سرخ شد، نعناع و جعفری خرد شده را به آن بیافزایید و حدود پانزده دقیقه تفت دهید تا کمی رنگ سبزی تغییر کند. توجه داشته باشید هر چه قدر میزان سرخ نعناع و جعفری بیشتر باشد، از خواص آن کاسته می شود.هنگامی که گوشت پخته شد سبزی و کرفس آماده شده را بر روی گوشت اضافه کنید و بگذارید یک ساعت بپزد تا خورش کاملاً جا بیافتد. میزان غلظت و شوری را به دلخواه تنظیم نمایید. در صورت تمایل به مزه ترشی، می توانید مقدار کمی آب لیمو ترش تازه به آن بیافزایید. این خورش به دلیل داشتن گوشت گوسفند برای دارندگان گروه خون A مناسب نمی باشد و این عزیزان می توانند به جای گوشت گوسفند خورش را با گوشت مرغ، بوقلمون و شتر مرغ تهیه نمایند.
میزان مواد مصرفی خورش را می توانید به دلخواه تغییر دهید.
این خورش برای چهار الی پنج نفر کافیست.
کالری این این خورش لذیذ ……….. ۱۲۶۸

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *