شور بامیه ۷۰۰ گرمی

شور-بامیه-2

مطلب را به اشتراک بگذارید

درباره شور بامیه در این مطلب برای شما توضیح داده ایم.

با ما همراه باشید.

شور بامیه OAB

بامیه (Okra) یا (Lady’s Finger) در مناطق گرمسیری بهتر رشد می کند، از جمله آفریقا و آسیای شمالی. به رنگ سبز یا قرمز وجود دارد و در گیاه شناسی بخشی از خانواده گل خطمی است.

غنی از ویتامین ها، مواد معدنی و مواد مغذی است که با بیماری های بسیاری مبارزه می کند.

نگران دانه های موجود در بامیه نباشید زیرا دانه های خوراکی هستند و براحتی می توانید مصرف کنید. سرشار از فیبر، منیزیم، اسید فولیک، و ویتامین های A ، C ، K ،B6 است.

شور-بامیه-OAB-1

خواص بامیه:

فیبر موجود در آن پکتین نام دارد و بصورت پری بایوتیک ژل مانند است و از میکروبیوم سالم روده محافظت می کند. زیرا باکتری های خوب روده را تغذیه می کند، میکروبیوم سالم روده یعنی بدون التهاب، بدون نفخ و در آخر، دفع مدفوع آسان. این فیبر سرطان روده بزرگ را نیز کاهش و پیشگیری می کند.

شور بامیه OAB کالری ناچیزی دارد و غنی از مواد مغذی است. ویتامین C موجود در آن از سیستم ایمنی حمایت می کند.

میوه ها و سبزیجات معمولاً در تقویت استخوان ها نقش ندارند اما بامیه استثناء است زیرا غنی از ویتامین k و کلسیم است. این ویتامین استخوان ها را تقویت می کند.

ویتامین B به جلوگیری از نقایص مادرزادی پیشگیری می کند و از DNA پشتیبانی می کند.

شور بامیه OAB حاوی ترکیبات طبیعی آنتی اکسیدانی است که به بدن کمک می کنند تا با رادیکال های آزاد مبارزه کند. زیرا رادیکال های آزاد باعث آسیب های اکسیداتیو می شوند و در نهایت منجر به سرطان می شوند.

آنتی اکسیدان ها، پلی فنول ها هستند که حاوی ویتامین های A و C هستند. همچنین حاوی پروتئینی بنام لکتین هستند که از رشد سلول های سرطانی در بدن جلوگیری می کنند .

آنتی اکسیدان های موجود در بامیه همچنین ضد التهاب هستند، مخصوصأ التهاب های مرتبط با بیماری های قلبی.

این محصول OAB را می توانید از مغازها یا بصورت آنلاین خریداری کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *